Gjyqtari që fikson ndeshje në këmbim të seksit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Sportet & Futbolli
Faqja 1 e 1
Gjyqtari që fikson ndeshje në këmbim të seksit
Trukimi i ndeshjeve përmes fiksimit të rezultatit vijon të jetë një nga problemet më të mëdha në fushën e futbollit.
Gjyqtarë të ndryshëm pranojnë të ‘blihen’ me çmime të ndryshme, por rasti i një gjyqtari libanez, arbitër i FIFA-s, është disi më i veçantë. Gjyqtari Ali Sabbagh u dënua me 6 muaj burg në Shangai, pasi u shpall fajtor për trukimin e një ndeshjeje në këmbim të seksit.
Gjithashtu, me nga 3 muaj u dënuan edhe dy ndihmësit e tij të cilët gjithashtu akuzohen se kanë trukuar ndeshje në këmbim të favoreve seksuale.
Gjyqtari kryesor dhe ndihmësit e tij mësohet se ishin blerë nga një biznesmen vendas, i cili në këmbim të fiksimit të rezultatit që i interesonte atij, kishte paguar prostituta për ta.
12 qershor 2013 (gazeta-Shqip.com)
Gjyqtarë të ndryshëm pranojnë të ‘blihen’ me çmime të ndryshme, por rasti i një gjyqtari libanez, arbitër i FIFA-s, është disi më i veçantë. Gjyqtari Ali Sabbagh u dënua me 6 muaj burg në Shangai, pasi u shpall fajtor për trukimin e një ndeshjeje në këmbim të seksit.
Gjithashtu, me nga 3 muaj u dënuan edhe dy ndihmësit e tij të cilët gjithashtu akuzohen se kanë trukuar ndeshje në këmbim të favoreve seksuale.
Gjyqtari kryesor dhe ndihmësit e tij mësohet se ishin blerë nga një biznesmen vendas, i cili në këmbim të fiksimit të rezultatit që i interesonte atij, kishte paguar prostituta për ta.
12 qershor 2013 (gazeta-Shqip.com)
Similar topics
» Skandali i filmuar nga Fiks Fare: Maturantët do ndihmohen në provimet e maturës në këmbim të votes
» ’21 Janari’, Përjashtohet Gjyqtari Fatos Qato, Bashkëshortja E Tij Anëtare E PS
» Vrau 45-vjeçarin, Nazimeja dënohet me 15 vite burg: Kërkoj mëshirë si fëmijë
» Italianet, rekordmenet e seksit
» Zvicra hap kutitë e seksit
» ’21 Janari’, Përjashtohet Gjyqtari Fatos Qato, Bashkëshortja E Tij Anëtare E PS
» Vrau 45-vjeçarin, Nazimeja dënohet me 15 vite burg: Kërkoj mëshirë si fëmijë
» Italianet, rekordmenet e seksit
» Zvicra hap kutitë e seksit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Sportet & Futbolli
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi