Thoni dicka..........
3 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira
Faqja 1 e 4
Faqja 1 e 4 • 1, 2, 3, 4
Thoni dicka..........
Pasuria nuk sjell gjithmonë lumturi, por një njeri i lumtur është gjithmonë i pasur.
Re: Thoni dicka..........
Inxhinieria më e madhe në jetë, është të ndërtosh një urë shprese mbi një lumë lotësh...!
Shoqerine zgjidhe...Mikun pranoje...
Respektin kultivoje...Dashurine dhuroje...
Urrejtjen harroje dhe mbi te gjitha Jeten jetoje...!!!
Respektin kultivoje...Dashurine dhuroje...
Urrejtjen harroje dhe mbi te gjitha Jeten jetoje...!!!
Nëse miqësia është pika jote e dobët, atëherë je personi më i fortë në botë.[Abraham Lincoln]
U jam mirënjohës të gjithë atyre që më thanë ‘JO’, sepse falë tyre ja dola mbanë vetë! [Albert Einstein]
Është shumë e lehtë të mposhtësh dikë, por është shumë e vështirë të fitosh dikë. [Dr Abdul Kalam]
I dobëti nuk mundet të falë kurrë . Falja është cilësi e të fortit. [Mahatma Gandhi]
Ne duhet të mësojnë të jetojnë së bashku si vëllezër, ose do zhdukemi të gjithë si budallenj. [Martin Luther King]
Bota vuan shumë. Jo për shkak të dhunës së njerëzve të këqij, por për shkak të heshtjes së njerëzve të mirë. [Napoleon Bonaparte]
Asnjëherë mos luaj me ndjenjat e të tjerëve, sepse ti mund ta fitosh ‘lojen’ por mund të humbësh përgjithmonë dikë që të do. [William Shakespeare]
U zumë të dy aq shumë për punën
Dhe s'flasim dhe s'vemë e s'vijmë!
Eh, budalla!
Edhe dhëmbët zihen me gjuhën,
Zihen dhe bashkë rrinë!
| Dritëro Agolli |
Dhe s'flasim dhe s'vemë e s'vijmë!
Eh, budalla!
Edhe dhëmbët zihen me gjuhën,
Zihen dhe bashkë rrinë!
| Dritëro Agolli |
Kishte vënë jashtëzakonisht shumë buzëkuq dhe pak rroba mbrëmë në darkë. Kjo është shenjë dëshpërimi për një femër...
Une I qendroja gjithmone afer e megjithate ajo me la. Nje dite ia perplasa ne fytyre. I thashe : : "Te kujtohet kur mbete ne klase?? Une isha aty per ty. Po kur te vdiq gjyshja e mban mend? Une isha aty, perseri per ty. Edhe kur te pushuan nga puna, une isha perseri aty, per ty! Kurse ajo mu pergjigj: "E di je ters I madh prandaj te lashe."
Nëse ke dështuar - askush nuk të do!
Nëse je i suksesshëm - gjithkush të urren!
Nëse je i suksesshëm - gjithkush të urren!
Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra…Ndoshta ajo nuk mund të jetojë askund tjetër.
Asnjëherë mos e vendos "çelësin" e lumturisë tënde në xhepin e dikujt tjetër...!
Kur bën gjithmonë atë që të duket ty e drejtë, të pakten ke sigurinë se do të kënaqet dikush: vetja jote. Për të tjerët nuk ke asnjëherë garanci, edhe kur përpiqesh shumë t'i kënaqësh.
~Katharine Hepburn
~Katharine Hepburn
Ruaje shkëlqimin tënd, e ke brenda vetes, edhe nëse pluhurosesh nga jashtë..!
" Nuk është gabim të japësh gjthçka për dashurinë, nuk është gabin të duash dikë shumë.. ndonjëherë gabimi i vetëm është personi që ke zgjedhur të duash... "
...Ndaj është e rëndësishme që të heqësh dorë nga disa gjëra. T'i lësh ato të ikin. Të çlirohesh. Njerëzit duhet ta kuptojnë që askush nuk luan me karta të hapura; disa herë ne fitojmë, disa herë humbim. Mos prit të të kthehen të mirat mbrapsh, mos prit vlerësim për përpjekjet e tua, mos prit që gjenialiteti yt të zbulohet apo dashuria jote të kuptohet. Mbylle ciklin. Jo nga krenaria, paaftësia apo arroganca, por sepse thjesht, nuk është më pjesë e jetës tënde. Mbylle deren, ndrysho të dhënat, pastro shtëpinë, fshiji pluhurat. Lëre atë që ishe pas dhe bëhu ajo që je.
Paulo Coelho - Zahiri
Paulo Coelho - Zahiri
Faqja 1 e 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Thoni dicka ne Anglisht......?!
» Gjithmone do jete dicka.....
» Diçka rreth sheqerit që nuk dinit dhe do t’ju befasoj!
» 10 gjërat që nuk duhet t’i thoni kurrë për ish të dashurin tuaj
» Çfarë nuk duhet t’i thoni kurrë vjehrrës suaj...
» Gjithmone do jete dicka.....
» Diçka rreth sheqerit që nuk dinit dhe do t’ju befasoj!
» 10 gjërat që nuk duhet t’i thoni kurrë për ish të dashurin tuaj
» Çfarë nuk duhet t’i thoni kurrë vjehrrës suaj...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira
Faqja 1 e 4
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi