FOTO/ Ja Kush Është E Dashura E Re E Shkëlzen Berishës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
FOTO/ Ja Kush Është E Dashura E Re E Shkëlzen Berishës
Prej kohësh përflitet lidhja e Shkëlzen Berishës, djalit të kryeministrit, me Miss Albanian 2009, Armina Mevlani.
Gazeta Shekulli shkruan se tanimë nuk ka dyshim se Shkëlzeni është ndarë nga e shoqja e tij, Sadija dhe është hedhur në krahët e Arminës, bukuroshes 22- vjeçare. Vajza e gazetarit Arben Mevlani i ka rrëmbyer zemrën 34- vjeçarit, duke bërë që të ndahej nga e shoqja 44- vjeçare, me të cilën ka dy fëmijë.
Vetë Armina nuk e ka mohuar lidhjen e saj me Shkëlzenin, por duke folur për Shekullin, ajo thotë se nuk do të komentojë këtë çështje.
Partnerja e re e Shkëlzenit është një vit më e vogël se binjaket e Sadije Berishës, fryt i një marrëdhënie të mëparshme të saj.
Gazeta Shekulli shkruan se tanimë nuk ka dyshim se Shkëlzeni është ndarë nga e shoqja e tij, Sadija dhe është hedhur në krahët e Arminës, bukuroshes 22- vjeçare. Vajza e gazetarit Arben Mevlani i ka rrëmbyer zemrën 34- vjeçarit, duke bërë që të ndahej nga e shoqja 44- vjeçare, me të cilën ka dy fëmijë.
Vetë Armina nuk e ka mohuar lidhjen e saj me Shkëlzenin, por duke folur për Shekullin, ajo thotë se nuk do të komentojë këtë çështje.
Partnerja e re e Shkëlzenit është një vit më e vogël se binjaket e Sadije Berishës, fryt i një marrëdhënie të mëparshme të saj.
Similar topics
» Nuk keni për ta besuar se kush është i riu në këtë foto…!!!
» Pse u “zhduk” papritur gruaja e Shkëlzen Berishës, ç’ndodhi?
» Piktura erotike në zyrën e Sali Berishës (FOTO)
» Ja kush është qyteti me më shumë milionerë...
» Kush është femra që po “kafshon” ministrin Genc Ruli?
» Pse u “zhduk” papritur gruaja e Shkëlzen Berishës, ç’ndodhi?
» Piktura erotike në zyrën e Sali Berishës (FOTO)
» Ja kush është qyteti me më shumë milionerë...
» Kush është femra që po “kafshon” ministrin Genc Ruli?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi