Ja kush është qyteti me më shumë milionerë...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Ja kush është qyteti me më shumë milionerë...
Një studim i kompanisë hulumtuese londineze, WealthInsight, ka treguar se Tokio është qyteti me më shumë milionerë.
Sipas studimit, në Tokio jetojnë plot 461.000 milionerë.
Në vend të dytë është New Yorku me 389.000, pastaj vijnë Londra (281.000), Parisi (219.000), Frankfurti (217.000), Pekini (213.000), Osaka (190.000), Hong Kongu (187.000), Shangai (166.000) dhe Singapori (157.000).
Më shumë se një e pesta e milionerëve japonezë jetojnë në kryeqytet, ndërsa në New York jetojnë vetëm rreth shtatë për qind e të gjithë milionerëve amerikanë.
Sa u përket shteteve, SHBA-të kryesojnë me pesë milionë milionerë, ndërsa në Japoni jetojnë dy milionë milionerë./clubfm
Sipas studimit, në Tokio jetojnë plot 461.000 milionerë.
Në vend të dytë është New Yorku me 389.000, pastaj vijnë Londra (281.000), Parisi (219.000), Frankfurti (217.000), Pekini (213.000), Osaka (190.000), Hong Kongu (187.000), Shangai (166.000) dhe Singapori (157.000).
Më shumë se një e pesta e milionerëve japonezë jetojnë në kryeqytet, ndërsa në New York jetojnë vetëm rreth shtatë për qind e të gjithë milionerëve amerikanë.
Sa u përket shteteve, SHBA-të kryesojnë me pesë milionë milionerë, ndërsa në Japoni jetojnë dy milionë milionerë./clubfm
Similar topics
» Nuk keni për ta besuar se kush është i riu në këtë foto…!!!
» FOTO/ Ja Kush Është E Dashura E Re E Shkëlzen Berishës
» Kush është femra që po “kafshon” ministrin Genc Ruli?
» Ciljeta Xhilaga:Ja kush është fytyra më antipatike e politikës
» Wealth- X Zbulon Të Parin Miliarder Në Shqipëri. Ja Kush Është!
» FOTO/ Ja Kush Është E Dashura E Re E Shkëlzen Berishës
» Kush është femra që po “kafshon” ministrin Genc Ruli?
» Ciljeta Xhilaga:Ja kush është fytyra më antipatike e politikës
» Wealth- X Zbulon Të Parin Miliarder Në Shqipëri. Ja Kush Është!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi