Punonjëset e seksit ankohen...prostitucioni në krizë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Punonjëset e seksit ankohen...prostitucioni në krizë
Prostitucioni është një nga profesionet më të vjetra në botë. Megjithatë, si shumë të tjerë edhe ai ka ulje dhe ngritje “ekonomike”
Shumë punonjëse seksi tani janë duke u ankuar se është gati e pamundur që me fitimet të paguash kostot e ujit, dritave dhe shpenzime të tjera të domosdoshme.
Ashtu si shumë punëtorë të, si profesionet e tjera në të gjithë Britaninë, edhe punonjëset e seksit janë duke u ankuar se emigrantet përbëjnë një konkurrencë që ia rrezikojnë paranë.
Me rënien ekonomike, “The Economist” shkruan se njerëzit nuk kanë para t’i plotësojnë vetes një luks të tillë.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Shumë punonjëse seksi tani janë duke u ankuar se është gati e pamundur që me fitimet të paguash kostot e ujit, dritave dhe shpenzime të tjera të domosdoshme.
Ashtu si shumë punëtorë të, si profesionet e tjera në të gjithë Britaninë, edhe punonjëset e seksit janë duke u ankuar se emigrantet përbëjnë një konkurrencë që ia rrezikojnë paranë.
Me rënien ekonomike, “The Economist” shkruan se njerëzit nuk kanë para t’i plotësojnë vetes një luks të tillë.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Similar topics
» FBI-Ja Shpëton 105 Fëmijë Nga Prostitucioni, Më I Vogli 9 Vjeç
» Braçe: Në shtator, krizë të thellë energjitike, krim i Berishës
» Mungesa e ushqimit kalon në krizë Anaidin: Kam tri ditë pa bërë seks
» Bie çmimi i banesave në Tiranë, ekspertët: Blini shtëpi në kohë krize
» Zvicra hap kutitë e seksit
» Braçe: Në shtator, krizë të thellë energjitike, krim i Berishës
» Mungesa e ushqimit kalon në krizë Anaidin: Kam tri ditë pa bërë seks
» Bie çmimi i banesave në Tiranë, ekspertët: Blini shtëpi në kohë krize
» Zvicra hap kutitë e seksit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi