AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shpendi I Hapet Rikes, Ja Pse U Ndava Nga Gruaja

Shko poshtë

Shpendi I Hapet Rikes, Ja Pse U Ndava Nga Gruaja Empty Shpendi I Hapet Rikes, Ja Pse U Ndava Nga Gruaja

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed May 22, 2013 10:11 pm

Shpendi I Hapet Rikes, Ja Pse U Ndava Nga Gruaja Bc911a36-38da-42ad-bef2-1ad133753617-0-1Rikja dhe Shpendi fillojnë një diskutim me nëjri-tjetrin në dhomën e gjumit, pasi Shpendi e shikon për disa minuta Riken, e cila është shtrirë në njërin prej krevateve.

Ai i rikujton se ajo ngjan shumë me ish-gruan e tij dhe pas kësaj të dy fillojnë të bisedojnë. Rikja e pyet për marrëdhënien e tyre para se të ndaheshin dhe për shkakun vërtetë të ndarjes mes tyre.
Pas pyetjes së Rikes, Shpendi fillon të flasë pa komplekse me të e t’i tregojë se njëri ndër shkaqet kryesore të ndarjes së tyre ka qenë karakteri i butë i saj dhe më tolerant sesa duhej. Shpendi e fajëson veten në një farë mënyre për ndarjen mes tyre, por mendon se nëse ish-bashkëshortja do të ishte më kërkuese ndaj tij, mbase sot do të ishin ende bashkë.
Më pas ai tregon se kanë pasur zënka të vazhdueshme par se të ndaheshin derisa arritën në ndarje.
Shpendi vazhdon historinë e tij, ndërsa tregon se e ka përjetuar shumë keq ndarjen me të, pasi kishin 9 vite bashkë, kohë të cilën e konsideron relativisht të gjatë për t’u lidhur shumë me një person.
Ai tregon se pas divorcit ka pasur edhe zënkën me të atin dhe kjo gjë ka bërë që të shkëputet përfundimisht prej familjes. “Kemi pasur shumë mospërputhje derisa arritëm në atë pikë”, tregon Shpendi për marrëdhënien me të atin.
Brenda një kohe shumë të shkurtër kanë ndodhur dy ngjarje të hidhura për të dhe ka mundur ta shikojë vetëm si një situatë e cila ka përfunduar ters.

Ai tregon se bashkëshortes i është lutur edhe më vonë që ta rishikonin jetën e tyre bashkë, por ajo nuk ka pranuar. Më pas ai vazhdon të thotë se ish-bashkëshortja nuk ka pasur një raport të mirë as me babanë e tij, megjithëse kanë punuar bashkë në biznesin e tyre familjar. “Ne kishim një qëllim, ndërsa ai një tjetër, por në kahe të kundërt”, tregon Shpendi. Dhe më pas largohet, për ta vazhduar në një tjetër moment bisedën.

♛Melody♛
♛Melody♛

Shpendi I Hapet Rikes, Ja Pse U Ndava Nga Gruaja Coolte21

Shteti Shteti : Shpendi I Hapet Rikes, Ja Pse U Ndava Nga Gruaja Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics