Maqedonia do të ndryshojë llogaritjen e kohës ?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Maqedonia do të ndryshojë llogaritjen e kohës ?
Duke ndryshuar zonën e kohës, Qeveria do të luftojë kundër krizës. Mendohet që koha të llogaritet si në vendet e rajonit. Sipas analizat e para të akademikëve të ASHM për Ministrinë e Ekonomisë thonë se ndryshimi i akrepave të orës për një orë përpara do të rrisë shfrytëzimin e burimeve të energjisë dhe kapaciteteve në industri dhe ekonominë familjare. Ndryshimi i orës sipas Dhomës së Tregtisë do të prek grupet të ndryshme të njerëzve, veçanërisht sektorin komercial. Puna e tyre do të duhej të përshtatet për një orë dallim me vende të ndryshme në Evropë ku i kanë partnerët e tyre. Kjo do të thotë se të punësuarit duhet të paguhen 1 orë më shumë pasi do ta përfundojnë punën 1 orë më vonë nga koha e partnerëve të tyre. Deri më 15 qershor është data përfundimtare kur të gjitha institucionet do të duhet të paraqesin analizë se si do të ndikojë ndryshimi i orës nga i Evropës qendrore në atë lindore ose nga plus një në plus dy orë nga Griniçi./Shqipmedia
Similar topics
» Maqedonia dhe çështja e emrit!
» Dashuria “Online’, Dashuri E Kohës Së Re
» Diesel, misteri vdekjes se njeriu që do të ndryshojë botën.
» Si Do Ndryshojë Moti Në Shqipëri Dhe Evropë Deri Në Gusht
» Dashuria “Online’, Dashuri E Kohës Së Re
» Diesel, misteri vdekjes se njeriu që do të ndryshojë botën.
» Si Do Ndryshojë Moti Në Shqipëri Dhe Evropë Deri Në Gusht
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi