Vesa Luma: Cila kohë është më e mirë, nuk e di
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Vesa Luma: Cila kohë është më e mirë, nuk e di
Vesa Luma është një nga këngëtaret më aktive në Facebook pasi pothuajse çdo emocion të vetin e shpreh nëpër statuse të ndryshme, duke ndarë me fansat edhe të përditshmen e saj. Kështu dje, Vesa ka publikuar një status ku ka treguar respektin e madh për kolegët e saj të disa viteve më parë, por duket në dilemë për faktin se sot gjithkush mund të bëj gjithçka edhe në muzikë.
“Po ndiqja mbrëmë vonë në televizion, festivalin e këngës shqiptare të vitit ’94. Këndonin këngëtarë të mëdhenj, me një respekt të madh ndaj skenës, publikut, orkestrës dhe muzikës së tyre. Këndoja bashkë me ta mbrëmë, e mbaja mend çdo strofë e refren. Sa shpejt ka evoluar gjithç- ka sot…gjithçka është ndryshe…s’ka më diferenca, çdokush mund të bëj gjithçka, ka mundësi pafund për gjithçka…por cila kohë është më e mirë..nuk e di..”, ka përfunduar Vesa dilemën e saj.
/GAZETASHQIPTARE
Similar topics
» Cila është bukuroshja “VIP” me gjoksin më të mirë?
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
» Cila Shenjë Puth Më Mirë?
» Cila EshTe Gjeja Pa Te Cilen Nuk Dilni Nga Shtepia . . ?!
» Si mendoni, cila eshte karakteristika me pozitive e shqiptareve?
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
» Cila Shenjë Puth Më Mirë?
» Cila EshTe Gjeja Pa Te Cilen Nuk Dilni Nga Shtepia . . ?!
» Si mendoni, cila eshte karakteristika me pozitive e shqiptareve?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi