Britani, del të pijë me shokët dhe zgjohet në aeroportin e Parisit
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Britani, del të pijë me shokët dhe zgjohet në aeroportin e Parisit
BRITANI - Një adoleshent vendosi për të dalë me shokët e tij në klub nate, por të nesërmen në mëngjes u zgjua në Paris.
Pasi "ktheu" disa gota me miqtë e tij, Luke Harding mori një taksi për të shkuar në shtëpi, kur papritur në xhepin e tij gjeti pasaportën dhe vendosi të vizitojë kullën Eiffel në Paris. 19-vjeçari i tha shoferit të taksisë të shkonte menjëherë në aeroportin e Manchesterit. Gjatë rrugës për në aeroport, adoleshenti prenotoi një fluturim për në Paris nëpërmjet celularit të tij në orën 06:00 të mëngjesit.
Bileta e udhëtimit i kushtoi 100 paund. Pasi mbërriti në Francë, ai u zgjua në një tualet në aeroportin 'Charles De Gaulle', 500 milje larg vendit ku ai kishte dalë për të pirë me shokët. Lajmi i aventurës së tij u përphap me shpejtësi kur vetë ai filloi të postonte në rrjetin social Twitter se ishte zgjuar në Paris.
"U zgjova në tualetin e aeroportit 'Charles De Gaulle' një orë më parë", ishte postimi i 19-vjeçarit në Twitter. Postimi i tij vazhdonte: "Mora një taksi për në aeroportin e Manchesterit dhe prenotova një biletë me telefonin tim. Është shumë shtrenjtë këtu. Kam ecur dhe kam kaluar kullën Eiffel 3 herë deri tani".
Aventura e adoleshentit zgjati 12 orë, dhe u kthye për në Manchester. Shokët e tij i paguan biletën e fluturimit prej 170 paund. Gjithë udhëtimi në total i kushtoi atij 300 paund.
Re: Britani, del të pijë me shokët dhe zgjohet në aeroportin e Parisit
mire qe ska ardh ke nene tereza ne rinas hahahaha
Similar topics
» Pergatit Nje Pije..!!
» Terminal i ri ne Aeroportin e Prishtines
» Goditet nga iktusi, 90-vjeçarja “zgjohet” piktore
» Avioni me 302 persona rrëzohet në aeroportin e San Franciskos
» Zgjohet nga koma, australiani flet gjuhën kineze
» Terminal i ri ne Aeroportin e Prishtines
» Goditet nga iktusi, 90-vjeçarja “zgjohet” piktore
» Avioni me 302 persona rrëzohet në aeroportin e San Franciskos
» Zgjohet nga koma, australiani flet gjuhën kineze
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi