Mos planifikoni takime të hënave ja arsyet pse nuk do të realizohen
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Mos planifikoni takime të hënave ja arsyet pse nuk do të realizohen
Çdokush që është në kërkim të dashurisë dhe kërkon të planifikojë një takim, duhet të shmangë takimet ditën e hënë.
Planifikimet e takimeve në fillim të javës kanë më shumë gjasa që të anulohen minutën e fundit. Dhe arsyet për këtë gjë janë disa, duke filluar që nga lodhjet, angazhimet në punë, sëmundjet, të duhet të shkosh në palestër etj.
Më të preferuara janë takimet në fundjavë dhe janë më rezultative. Sipas një anketimi të website match.com 81% e të anketuarve thanë se ka më shumë gjasa që të anulojnë takimin në një ditë të javës se sa në fundjavë.
Angazhimet e punës zënë rolin kryesor për anulimin, kurse arsyet e tjera renditen më poshtë. Ja çfarë përqindje zënë arsyet e tjera:
-Sëmundjet 33%
-Lodhja 19%
-Nuk është në gjendje të përballonte takimin 12%
-Një alternativë tjetër më e mirë për të dalë 6%
Planifikimet e takimeve në fillim të javës kanë më shumë gjasa që të anulohen minutën e fundit. Dhe arsyet për këtë gjë janë disa, duke filluar që nga lodhjet, angazhimet në punë, sëmundjet, të duhet të shkosh në palestër etj.
Më të preferuara janë takimet në fundjavë dhe janë më rezultative. Sipas një anketimi të website match.com 81% e të anketuarve thanë se ka më shumë gjasa që të anulojnë takimin në një ditë të javës se sa në fundjavë.
Angazhimet e punës zënë rolin kryesor për anulimin, kurse arsyet e tjera renditen më poshtë. Ja çfarë përqindje zënë arsyet e tjera:
-Sëmundjet 33%
-Lodhja 19%
-Nuk është në gjendje të përballonte takimin 12%
-Një alternativë tjetër më e mirë për të dalë 6%
Similar topics
» Arsyet kryesore pse nuk ju dashuron më
» Arsyet për të qënë femër
» Arsyet me "idiote" per te munguar ne pune...
» 5 Arsyet E Forta Që I Shtyjnë Femrat Të Tradhtojnë
» 10 arsyet kryesore pse grate braktisin burrat
» Arsyet për të qënë femër
» Arsyet me "idiote" per te munguar ne pune...
» 5 Arsyet E Forta Që I Shtyjnë Femrat Të Tradhtojnë
» 10 arsyet kryesore pse grate braktisin burrat
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi