AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke

3 posters

Shko poshtë

Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Empty Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke

Mesazh nga ♛Melody♛ Mon Nov 18, 2013 9:58 pm

Edhe temperamenti mund të zbulohet nga zgjedhja e një ngjyrë, po keshtu edhe qëndrimet dhe karakteret. Pra, më tregoni se çfarë ngjyra preferoni dhe unë do t'ju them kush je.
Burimi:Yahoo
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  247cff20-d363-40d7-beb5-6b99f6ac0eb1---0-
E kuqja. Është ngjyra e zemrës, dashurisë, dinamizmit, vitalitetit, pasionit, ndjeshmërisë, autoritetit, krenarisë, forcës, sigurisë, besimit në forcën e tyre. Kush preferon këtë ngjyre është optimist, i vendosur, impulsiv, luftarak, konkurrues, i pasionuar, entuziast, ne kërkim te prestigjit, suksesit dhe  me dëshirën për të dominuar.
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  46f0aebb-5395-45f5-9455-acdccddfb20c---0-
E gjelbërta. Është ngjyra e shpresës dhe e dëshirës për sukses. Ai që e çmon atë është i qetë, i pëlqen stabiliteti, një jetë pa te papritura dhe surpriza. Femrat qe duan këtë ngjyre janë në thelb të ndershme, realiste, duan siguri dhe vazhdimësi, por kane pak vështirësi në bashkëpunimin me të tjerët. Efikase dhe e aftë në punë, ka qejf rregullin dhe pastërtinë.
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  47aa53a1-2042-413a-8d5d-a3b9b4683abd---0-
Bluja është ngjyra e heshtjes, qetësisë dhe e butësisë shpirtërore. Këta persona janë te ëmbël, romantike, te ndjeshëm, duan natyrën, kafshët si dhe fëmijët.
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  E64ae0e7-6f07-4cc0-87c0-14478cc4b922---0-
E verdha. Është ngjyra e diellit, e gëzimit, lumturisë dhe fantazisë, është simboli i optimizmit, inteligjencës, urtësisë. Ata që preferojnë të verdhën duan ndryshimin Kane karakter te hapur, optimistë, te gëzuar, por ndizen shpejt. Duan shume qe te afirmohen dhe te kenë autoritet
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  1577489b-2a02-44e1-8e8e-cb3f3d7defe6---0-
Kafja. Është ngjyra e tokës, e sigurisë, maturisë, durimit dhe këmbënguljes. Këta persona duan qetësinë e shtëpisë, kane nevojë për qëndrueshmëri dhe preferojnë partnerë qe dëshirojnë te njëjtat gjera.
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  C3cf7698-d64d-4c66-8e15-71a3ba0494e9---0-
Portokallia. Është ngjyra e optimizmit, personi qe pëlqen këtë pune është i sinqerte dhe i hapur. Këta persona janë humanë dhe gjithmonë kane nevojë të dinë dhe të jenë të përfshirë ne interesa të ndryshme.
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Fb250a3a-46ef-4d99-8fd8-06e6e1d0d296---0-
Vjollca. Është ngjyra e metamorfozës, tranzicionit, misterit dhe magjisë, misticizmit, spiritualitetit por edhe magjepsje erotike. Këta persona janë te disponueshem dhe komunikues, njerëzorë, te arsimuar, të ndjeshëm dhe shumë të dashur
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  B942d61e-a227-4a9f-a4a6-c06ade413172---0-
E zeza. Kjo është ngjyra e mohimit absolut. Kush preferon këtë është një person i cili synon pushtetit, dhe pretendon pa frikë
Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  991a68ba-7c83-4533-a9ae-bb177b239b9d---0-
Grija. Është ngjyra e neutralitetit, mjegullnajës, muzgut, por edhe hijeshisë. Kush zgjedh këtë ngjyre tenton të mbaje distancë dhe nuk dëshiron te jete i përfshire. Përgjithësisht ata duken te ftohtë, të paafrueshëm, te turpshëm dhe të mbyllur

♛Melody♛
♛Melody♛

Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Coolte21

Shteti Shteti : Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Empty Re: Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Nov 20, 2013 9:22 pm

Vjollca. Është ngjyra e metamorfozës, tranzicionit, misterit dhe magjisë, misticizmit, spiritualitetit por edhe magjepsje erotike. Këta persona janë te disponueshem dhe komunikues, njerëzorë, te arsimuar, të ndjeshëm dhe shumë të dashur
♛Melody♛
♛Melody♛

Shteti Shteti : Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Albania_64

Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Empty Re: Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke

Mesazh nga marino77 Wed Nov 20, 2013 9:27 pm

Bluja është ngjyra e heshtjes, qetësisë dhe e butësisë shpirtërore. Këta persona janë te ëmbël, romantike, te ndjeshëm, duan natyrën, kafshët si dhe fëmijët.
marino77
marino77

Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Coolte15

Shteti Shteti : Më thuaj ngjyrën që preferon të të them karakterin që ke  Greece_64

Gjinia Gjinia : Male
Mosha Mosha : 39
Numri i postimeve Numri i postimeve : 212
Faleminderit Faleminderit : 23
Antaresimi Antaresimi : 30/09/2013

http://varja@hotmail.gr

Mesazh nga Katilja Wed Jan 01, 2014 4:15 am

E zeza. Kjo është ngjyra e mohimit absolut. Kush preferon këtë është një person i cili synon pushtetit, dhe pretendon pa frikë
Katilja
Katilja

Mosha Mosha : 29
Numri i postimeve Numri i postimeve : 261
Faleminderit Faleminderit : 41
Antaresimi Antaresimi : 13/07/2013

http://antonela.haxhiu@yahoo.com

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi