Mungesa e mëngjesit, shkak i sëmundjeve të rënda
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuzhina Shqiptare & Si Te Ushqehemi :: Si te Ushqehemi
Faqja 1 e 1
Mungesa e mëngjesit, shkak i sëmundjeve të rënda
[url=http://www.shekulli.com.al/website/images/images15/mengjes ok.jpg]
[/url]
Anashkalimi i mëngjesit duket se shkakton një sërë problemesh me shëndetin.
Raportet e fundit tregojnë se personat që nuk hanë mëngjes, janë më të predispozuar të vuajnë nga mbipesha, diabeti dhe gripi infektues.
Në kërkimin e fundit, kërkuesë nga Shtetet e Bashkuara, dolën në konkluzionin se 27% e meshkujve që nuk hanin mëngjes, ishin më të predispozuar të vuanin nga sëmundjet e zemrës.
Skuadra nga “Harvard School of Public Health” tha se të mos hash mëngjes të shkakton një tendosje më shumë të trupit.
/Shekulli Online/ E.B./
[/url]
Anashkalimi i mëngjesit duket se shkakton një sërë problemesh me shëndetin.
Raportet e fundit tregojnë se personat që nuk hanë mëngjes, janë më të predispozuar të vuajnë nga mbipesha, diabeti dhe gripi infektues.
Në kërkimin e fundit, kërkuesë nga Shtetet e Bashkuara, dolën në konkluzionin se 27% e meshkujve që nuk hanin mëngjes, ishin më të predispozuar të vuanin nga sëmundjet e zemrës.
Skuadra nga “Harvard School of Public Health” tha se të mos hash mëngjes të shkakton një tendosje më shumë të trupit.
/Shekulli Online/ E.B./
Similar topics
» ```Kenga e Mengjesit```
» 10 kuriozitete rreth semundjeve dhe struktures molekulare
» Mungesa e ushqimit kalon në krizë Anaidin: Kam tri ditë pa bërë seks
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Varfëria, 54 mijë fëmijë nga 5-17 vjeç punojnë në punë të rënda
» 10 kuriozitete rreth semundjeve dhe struktures molekulare
» Mungesa e ushqimit kalon në krizë Anaidin: Kam tri ditë pa bërë seks
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Varfëria, 54 mijë fëmijë nga 5-17 vjeç punojnë në punë të rënda
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuzhina Shqiptare & Si Te Ushqehemi :: Si te Ushqehemi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi