Vajza shqiptare që do të mbajë flamurin grek
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Vajza shqiptare që do të mbajë flamurin grek
Siç është publikuar nga "candia.gr", një shkollë në Hersonisos, Kretë, ishte kauza e një debate të gjerë në vend.
Prindërit dhe studentët reaguan kur shkolla vendosi që një studente shqiptare të ishte lidere në paradën e shkollës më 28 tetor. Studentja shqiptare është më e mira në shkollë.
Vendimi zemëroi disa nga shokët e klasës së vajzës dhe prindërit e tyre. Ata besojnë se është e papranueshme për një nxënëse shqiptare që të mbajë flamurin grek. Situata duket se është qetësuar pas ndërhyrjes së autoriteteve.
Lazaros Markou, presidenti i ELME (sindikata e mësuesve) në Heraklion, foli për radion “Alpha News 106.2” rreth incidentit.
“Kjo nxënëse e shkëlqyer, mund të jetë me origjinë shqiptare, por ajo ka shtetësi greke. Ka pasur reagime, por si mësuesit, ashtu edhe drejtuesi i shkollës, janë përpjekur që të bindin ata që nuk janë dakord se, këto ide raciste nuk janë të përshtatshme për ambientin shkollor.” /greekreporter/
Similar topics
» Vetëvrasja e stilistit grek: Si më mashtroi kontabilistja shqiptare
» Lajm i fundit: Banda shqiptare e Marian Kolës vret një polic grek e çarmatos postobllokun e policise
» Itali, vajza shqiptare e hedhur ne qesen e plehrave po lufton me jeten, gra e burra proteste para spitalit
» Presidenti grek: Janina është e Shqipërisë
» Tenisti serb mban në bluzë flamurin shqiptar (foto)
» Lajm i fundit: Banda shqiptare e Marian Kolës vret një polic grek e çarmatos postobllokun e policise
» Itali, vajza shqiptare e hedhur ne qesen e plehrave po lufton me jeten, gra e burra proteste para spitalit
» Presidenti grek: Janina është e Shqipërisë
» Tenisti serb mban në bluzë flamurin shqiptar (foto)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi