Elhaida Dani: Si më eliminuan nga "Ethet e së Premtes mbrëma"...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Elhaida Dani: Si më eliminuan nga "Ethet e së Premtes mbrëma"...
E kush do ta kishte menduar se këngëtarja që ka ngritur peshë publiku shqiptar e italian me performancat e saj, dikur këndonte vetëm brenda mureve të shtëpisë, pasi turpërohej. | ||||||
| ||||||
Ne një interviste te gjate për një media, gazetari e pyet Elhaidan lidhur me fillimet e saj ne muzike, dhe prezantimin e pare te saj ne skene. E mbaj mend shumë mirë, përgjigjet Elhaida. Ka qenë në edicionin e fundit tek "Ethet e së Premtes", kur unë vendosa papritur të merrja pjesë. Isha 15 vjeçe, dridhesha nga emocionet dhe akoma nuk e kisha vendosur se çfarë kënge do të këndoja. Faza e parë shkoi mirë, po ashtu edhe e dyta… Në fazën e fundit seleksionuese për këngëtaret që do të hynin në netët 'live' u skualifikova. Ishte hera e parë që konkurroja për këngën dhe të them të drejtën u demoralizova pak. U thosha prindërve të mi duke qarë: "Unë nuk këndoj më". Kaluan disa muaj dhe filluan audicionet e "Star Akademi 4". Këtë herë ishte babai, ai që më mbushi mendjen të merrja pjesë në këtë 'talent show', dhe shkoi aq mirë sa u shpalla fituesja (qesh). | ||||||
Similar topics
» Elhaida Dani ka publikuar sot albumin e saj të parë
» Elhaida Dani, fituese e “The voice” në Itali?
» Elhaida Dani, tjetër sukses në “The Voice of Italy”
» Elhaida Dani triumfon në “The Voice of Italy”, momente nga nata finale
» Elhaida: Voice, ma ka ndryshuar jetën
» Elhaida Dani, fituese e “The voice” në Itali?
» Elhaida Dani, tjetër sukses në “The Voice of Italy”
» Elhaida Dani triumfon në “The Voice of Italy”, momente nga nata finale
» Elhaida: Voice, ma ka ndryshuar jetën
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi