Elhaida: Voice, ma ka ndryshuar jetën
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Elhaida: Voice, ma ka ndryshuar jetën
Elhaida Dani thotë se “The Voice of Italy” ia ka ndryshuar asaj jetën, por jo edhe personalitetin.
Pas një varg suksesesh në festivale të ndryshme në Shqipëri dhe jashtë saj, viti i kaluar ishte kulmi për karrierën e Elhaidas. Këngëtarja shqiptare triumfoi në spektaklin italian të muzikës, duke u shpallur zëri më i mirë i Italisë, për të cilin pranon se ia ka ndryshuar edhe jetën.
“Ishte një eksperiencë që më ka ndryshuar jetën në kuptimin e vërtetë të fjalës, por pa më ndryshuar mua”.
“Kam punuar me njerëz që unë nuk mendoja se mund t’i njihja ndonjëherë, dhe pikërisht këta njerëz dhe eksperienca më kanë bërë të kuptoj shumë gjëra dhe t’i jem mirënjohëse Zotit dhe familjes sime për gjithçka që kam”, ka thënë këngëtarja gjatë një interviste për “Zëri”.
/Shekulli Online/ E.L/
Similar topics
» Elhaida Dani, fituese e “The voice” në Itali?
» Elhaida Dani, tjetër sukses në “The Voice of Italy”
» Elhaida Dani triumfon në “The Voice of Italy”, momente nga nata finale
» Rezart Aga: Shumë ndryshime në Voice of Albania 3
» Elhaida Dani ka publikuar sot albumin e saj të parë
» Elhaida Dani, tjetër sukses në “The Voice of Italy”
» Elhaida Dani triumfon në “The Voice of Italy”, momente nga nata finale
» Rezart Aga: Shumë ndryshime në Voice of Albania 3
» Elhaida Dani ka publikuar sot albumin e saj të parë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi