Lazarat, të shtëna armësh, plagosen 2 vetë, njëri është nipi i Kserës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Lazarat, të shtëna armësh, plagosen 2 vetë, njëri është nipi i Kserës
Të shtëna armësh u dëgjuan në Lazarat mbrëmjen e sotme, ku u plagosën edhe dy persona. Mësohet se të plagosurit janë, S. Kolla 15 vjeç dhe Fotaq Ksera, nipi i ish-ministrit Spiro Kserës.
Mësohet se plumbat i kanë kapur gabimisht dy të rinjtë dhe se gjendja e tyre është jashtë rrezikut për jetën. Dy adoleshentët ishin bashkë në momentin kur u plagosën.
Dy të lënduarit janë nga fshati Derviçan, i cili është shumë pranë Lazaratit. Nga ana tjetër, kultivuesit e kanabisit qëllojnë shpesh herë me armë për të mbrojtur plantacionet.
/Shekulli Online/E.D./
Similar topics
» Grabitjeje Me Armë Në Pukë, Plagosen 5 Persona, Mes Tyre 2 Fëmijë, Njëri 5 Vjeç
» Shikoni Kanabis 3 metra ne Lazarat, 2 te rinj holandeze e filmojne (VIDEO)
» TË SHTËNA NË VLORË, 3 TË VDEKUR, MES TYRE EDHE NJË GRUA
» Durrës, të shtëna me armë zjarri 4 të plagosur, panik te qytetarët
» Është liqeni më i bukur në planetë me ujërat më të pastër, por është vrasëses, ja misteri!
» Shikoni Kanabis 3 metra ne Lazarat, 2 te rinj holandeze e filmojne (VIDEO)
» TË SHTËNA NË VLORË, 3 TË VDEKUR, MES TYRE EDHE NJË GRUA
» Durrës, të shtëna me armë zjarri 4 të plagosur, panik te qytetarët
» Është liqeni më i bukur në planetë me ujërat më të pastër, por është vrasëses, ja misteri!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi