Cila është Merkeli? Zbulohet statuja prej dylli e kancelares
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Cila është Merkeli? Zbulohet statuja prej dylli e kancelares
Katër ditë para zgjedhjeve të përgjithshme gjermane, një statujë dylli e rifreskuar e Kancelares Angela Merkel u zbulua për publikun në muzeun Madame Tussaud sot në Berlin.
Zonja Merkel është aktualisht në fazën e fundit të fushatës së saj zgjedhore, e cila është përqendruar kryesisht tek popullariteti i saj personal dhe jo tek problemet e vendit.
Nina Zerbe, zëdhënëse e degës së Berlinit të ekspozitës Madame Tussaud, tha se statuja e përditësuar nuk kishte për qëllim që të kishte rëndësi politike, por ishte një përgjigje ndaj kërkesës popullore.
Ajo tha se figura e mëparshme e Merkelit, e krijuar në vitin 2005, ishte në krye të listës për nga popullariteti i vizitorëve të muzeut.
Angela Merkel tani konsiderohet gjerësisht si udhëheqësja më e fuqishme e Evropës dhe pritet të fitojë zgjedhjet e përgjithshme të së dielës. Rivali i saj kryesor është 66-vjeçari i partisë Social Demokrate, Peer Steinbrueck.
/Shekulli Online/E.D./
Similar topics
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
» Cila është bukuroshja “VIP” me gjoksin më të mirë?
» Si mendoni, cila eshte karakteristika me pozitive e shqiptareve?
» Cila EshTe Gjeja Pa Te Cilen Nuk Dilni Nga Shtepia . . ?!
» Vesa Luma: Cila kohë është më e mirë, nuk e di
» Cila është bukuroshja “VIP” me gjoksin më të mirë?
» Si mendoni, cila eshte karakteristika me pozitive e shqiptareve?
» Cila EshTe Gjeja Pa Te Cilen Nuk Dilni Nga Shtepia . . ?!
» Vesa Luma: Cila kohë është më e mirë, nuk e di
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi