Gabim kompjuterik, udhëtimi për në Hawai falas
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Komike & Cudira
Faqja 1 e 1
Gabim kompjuterik, udhëtimi për në Hawai falas
[*]Një surprizë e papritur ka ndodhur për udhëtarët e United Airlines, të cilët kishin prenotuar on-line një udhëtim nga Los Angeles, për në Hawaii dhe kishin parë që bileta e tyre për një këtë udhëtim, kushtonte 0 dollarë.
Pasagjerët, teksa prenotonin on-line udhëtimin e tyre, në momentin që do të bënin pagesën, kanë zbuluar se udhëtimi i tyre ishte pothuajse falas.
Zero dollarë për tarifën e udhëtimit dhe pak dollarë për taksa e komisione aeroportuale, e gjitha kjo, për shkak të një defekti të sistemit kompjuterik të prenotimeve on-line.
Bëhet fjalë për një udhëtim nga Los Angeles për në Hawaii, me disa ndalesa të ndërmjetme, që kushton rreth 800 dollarë, por që këtyre pasagjerëve, u kushtoi më pak se 10 dollarë.
Edhe pse kjo ofertë, u shkatua nga një gabim kompjuteri, sipas BBC-së, United Airlines, një nga Kompanitë Ajrore më të mëdha amerikane, nëpërmjet rrjetit social Twitter, u bëri të ditur pasagjerëve që biletat e prenotuara me atë tarifë, do të ishin të vlefshme, për të kryer udhëtimin.
Gjithashtu, Kompania United Airlines, më pas i bllokoi blerjen e biletave on-line.
Bob Stokas nga Chicago, një nga udhëtarët fatlumë, për NBC, tha se nuk e priste që një biletë, nga dhe për Los Angeles të kushtonte më pak se 10 dollarë, për person, ai u shpre se ishte shokuar dhe surprizuar në të njëjtën kohë. - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/gabim-kompjuterik-udhetimi-per-ne-hawai-falas-177012.html#sthash.Tfk4fgjv.dpu
f
Similar topics
» Program Kompjuterik Kundër Autizmit
» UDHËTIMI IDEAL SIPAS SHENJAVE TË HOROSKOPIT
» “Nuk Do I Jepja Profetit As Edhe Një Kafe Falas”
» Ja 24 te verteta, qe njerezve u jane fiksuar gabim.
» Gjen nje gabim ne facebook, shperblehet me 20 mije dollare
» UDHËTIMI IDEAL SIPAS SHENJAVE TË HOROSKOPIT
» “Nuk Do I Jepja Profetit As Edhe Një Kafe Falas”
» Ja 24 te verteta, qe njerezve u jane fiksuar gabim.
» Gjen nje gabim ne facebook, shperblehet me 20 mije dollare
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Komike & Cudira
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi