Propozim për martesë... mendohuni edhe një herë (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Propozim për martesë... mendohuni edhe një herë (VIDEO)
Nëse mendoni ndonjëherë që t’i propozoni të dashurës për martesë në publik, mund të ndodh që jo vetëm të turpëroheni por edhe të merrni ndonjë plagë nga personi që e prisni më pak. Videoja më poshtë ka ndodhur në një qendër tregtare në Dubai, ku të pranishëm janë blerës, dhe për ta bërë propozimin edhe më romantik, janë të ftuar edhe 7 gitaristë. Në momentin që djali nisi fjalimin për t’i treguar se ajo ishte idealja, ajo ia rrëmben një gitar dhe e gjuan në kokë. Më pas vajza është larguar, ndërsa propozuesit me siguri i është rekomanduar që të shkojë në spital për të shëruar kokën. Situata është përshkruar si një “fatkeqësi indiane”. Të rinjtë kishin 3 muaj që ishin njohur në qendrën tregtare dhe përfundoi në fatkeqësi.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Similar topics
» Propozim për martesë në qendër të Tiranës
» Në Kaliforni të SHBA, çiftet homoseksuale mund të celebrohen në martesë Një orë pas hyrjes në fuqi të ligjit, dy gra janë lidhur në martesë
» Edi Rama din edhe te vallezoj , shiko cfar vallezimi ben (video)
» Imami i flet anglisht ministrit shqiptar. Xhaferri: Edhe unë di anglisht (video)
» Ide: Propozimet më romantike për martesë
» Në Kaliforni të SHBA, çiftet homoseksuale mund të celebrohen në martesë Një orë pas hyrjes në fuqi të ligjit, dy gra janë lidhur në martesë
» Edi Rama din edhe te vallezoj , shiko cfar vallezimi ben (video)
» Imami i flet anglisht ministrit shqiptar. Xhaferri: Edhe unë di anglisht (video)
» Ide: Propozimet më romantike për martesë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi