AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Një martesë kundër vdekjes

Shko poshtë

Një martesë kundër vdekjes Empty Një martesë kundër vdekjes

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Jun 19, 2013 4:59 am

Një martesë kundër vdekjes Dhendri-1806lajm-300x225
Një çift britanik u detyrua që të përshpejtonte planet e tyre disa-mujore për një dasmë perfekte në dhjetë ditë, pasi një lajm tronditës goditi përfundimisht shpresat e tyre për një jetë të lumtur dhe të gjatë së bashku. 
41-vjeçari Chris Clark dhe 30-vjeçarja Charlotte kishin disa muaj që planifikonin detajet e dasmës, që do të kurorëzonte dashurinë e tyre disa-vjeçare.
Megjithatë, papritmas, Clark u ndie keq dhe i shoqëruar në spital, ai u përball me një lajm rrënqethës. Dhembjet e forta në bark, i shkakoheshin prej një kanceri të pashërueshëm në pankreas, i cili ishte përhapur në organet e afërta.
Një martesë kundër vdekjes Dhendri2-1806
Me tumor të tillë të përparuar, mjekët i bënë të qartë që nuk mund të bënin më asgjë për ta shëruar dhe se në rastin më të mirë, i mbeten vetëm gjashtë muaj jetë për të jetuar.
Duke treguar një kurajo të jashtëzakonshme, Charlotte në vend që të zhytej në depresion, u motivua për të organizuar në një kohë rekord martesën e saj perfekte.
Nga premtimi për të qëndruar besnike “deri sa vdekja t’i ndajë” përpara Zotit në kishë, tek dreka madhështore dhe muaji i mjaltit, për 30-vjeçaren gjithçka është një element më shumë për të realizuar përje
tësinë e tyre të lumtur, në atë pak kohë që u mbetet bashkë në këtë botë.

Një martesë kundër vdekjes Dhendri5-1806
♛Melody♛
♛Melody♛

Një martesë kundër vdekjes Coolte21

Shteti Shteti : Një martesë kundër vdekjes Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye