Polakja 21-vjecare: Dua të fle me 100 mijë meshkuj!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Polakja 21-vjecare: Dua të fle me 100 mijë meshkuj!
E dua seksin, zbavitjen dhe meshkujt, dhe të gjithë që do të marrin pjesë në aksionin tim mund të llogarisin edhe thekthin o dhe a.
Polakja 21 vjeçare Anna Lisewska ka deshire të flejë me një qind mijë meshkuj. Ajo është e bindur se do ta arrijë këtë rekord dhe se në këtë do ta ndihmojnë meshkujt. Nga ana tjetër shumë janë të bindur se vajza pretendon të pamundurën.
“E dua thekthin, zbavitjen dhe meshkujt, dhe të gjithë që do të marrin pjesë në aksionin tim mund të llogarisin edhe stilin o dhe a. Partnerët potencial mund të paraqiten në blog-un tim dhe duhet ditur se me meshkujt agresive, alkooliste nuk dua të kem kurrfarë pune, si dhe me të rinjtë nen 18 vjeç”, tha për një portal polak.
Polakja e re deri më tani ka fjetur me 200 meshkuj ndërsa thotë se në krevat pranon edhe të martuarit. Ajo thotë se për shërbimet e saj nuk dëshiron pagesa, por me i rëndësishëm është numri i partnerëve..
Similar topics
» Tutorja 25 vjeçare, “punonte” në lokalet e Durrësit për 5 mijë lekë minorenen jetime
» Pse femrat lidhen me meshkuj më të rinj se vetja?
» Seks Që Në 9-Vjeçare… Dhe Pa Mbrojtje
» Si Do Të Dukemi Pas 100 Mijë Vitesh?
» Vetëvaret infermierja 39-vjeçare në Pukë
» Pse femrat lidhen me meshkuj më të rinj se vetja?
» Seks Që Në 9-Vjeçare… Dhe Pa Mbrojtje
» Si Do Të Dukemi Pas 100 Mijë Vitesh?
» Vetëvaret infermierja 39-vjeçare në Pukë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi