AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shaqiri I Lumtur Me Messin Në Kopertinë

Shko poshtë

Shaqiri I Lumtur Me Messin Në Kopertinë  Empty Shaqiri I Lumtur Me Messin Në Kopertinë

Mesazh nga ♛Melody♛ Tue Aug 06, 2013 3:54 am

Shaqiri I Lumtur Me Messin Në Kopertinë  Messi-shaqiri
Të qenurit në kopertinën e lojës FIFA 2014 së bashku meMessin e lumturon Xherdan Shaqirin. Në një intervistë përSport1.de, futbollisti me origjinë shqiptare shprehet se kjo gjë është ëndërrë për cdofutbollist. Shaqiri ka folur
edhe për Bayernin e tij në sezonin e ri.

Sport1:Bayerni në tetë ditët e fundit ka luajtur ndaj Barcelonës, Dortmndit, Sao Paulos dhe Manchester City. A ka qenë një program sfidues përgatitor?
Shaqiri: Sigurisht. Që nga kampi në Trentino ne kemi udhëtuar shumë dhe kemi zhvilluar shumë ndeshje. Mendoj që është shumë e rëndësishme për trajnerët kjo dhe ne duhet të bëjmë çfarë ata dëshirojnë. Një gjë shihet që nga ndeshja në ndeshje ne po përmisohemi.

Sport1: Ju luajtët si mesfushorë qendror ndaj Dormtundit në finale të Superkupës. Në ndeshjet tjera luajtët në tjera pozicione. Ku e shihni veten më së miri?
Shaqiri: Kam luajtur në shumë pozicione e poashtu edhe trajneri e di se në vitin e kaluar kam luajtur si anësorë dhe si mesfushorë qendror. Të shohim se si do të jetë. Ne kemi shumë futbollist të mirë dhe secili duhet të luaje.

Sport1: Si e vlerësoni humbjen ndaj Dortmundit në finale të Superkupës?
Shaqiri: Ndeshjet gjatë përgatitjeve nuk duhet të merren shumë afër zemrës edhe pse natyrisht që ne nuk dëshiruam të humbasim ndaj Dortmundit. E rëndësishme që të kur të filloj stinori ne të fillojmë me fitore dhe të bëjmë paraqitje të mira. Ne jemi skuadër e madhe dhe duhet ta tregojmë këtë. Mendoj se kemi cilësi për një gjë të tillë.

Sport1: Dortmundi duket shumë e motivuar. A mendon se Bayerni do të mund të largohet shumë në pikë sikur vitin e kaluar?
Shaqiri: Të gjitha skuadrat tjera kanë sjell futbollist të mirë. Nuk e besoj se do të jetë një stinor i lehtë për ne. Skuadrat tjera duan që të luajnë futboll sulmues poashtu. Megjithatë ne dëshirojmë që të fitojmë përsëri të gjitha duke përfshirë Kupën dhe të shkojmë sa më larg në Ligën e Kampionëve.

Sport1: Tani jeni në kopertinën e lojës FIFA 2014 së bashku me Messin. Si ndihesh?
Shaqiri: Kjo është një ëndërr për secilin futbollist. Gjithmonë e kam dashur atë lojë që kur isha fëmijë dhe ka qenë ndjenjë e mrekullueshme të jem së bashku me Messin në kopertinën e kësaj loje. Jam shumë i lumtur.

Sport1: E me cilin lojtarë luani më së shumti në FIFA? Me veten tuaj?
Shaqiri: Jo, jo (qesh). Gjithmonë luaj me skuadrat e tjera. Asnjëherë nuk e kam marr Bayernin mirëpo vëllai im gjithmonë më zgjedh mua si lojtarë në FIFA

05.08.2013
Burimi : albeu
♛Melody♛
♛Melody♛

Shaqiri I Lumtur Me Messin Në Kopertinë  Coolte21

Shteti Shteti : Shaqiri I Lumtur Me Messin Në Kopertinë  Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë