Ja se çfarë të bën të lumtur...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Ja se çfarë të bën të lumtur...
Një studim i kryer nga Universiteti i Miçiganit tregon se sa më i pasur të jetë një njeri, aq më i kënaqur është me jetën e tij. Po kush tha se paratë nuk mund ta blejnë lumturinë?
Nga studimi i udhëhequr nga ekonomistët Betsey Stevenson dhe Justin Wolfers është dalë në përfundimin se sa më shumë të fitojnë njerëzit, kënaqësia e përgjithshme e jetës është më e lartë. Ndërsa nuk ka prova “për një pikë ngopjeje” në lidhje midis parasë dhe lumturisë.
Shumë persona i mbështesin plotësisht përfundimet e studimit, duke ritheksuar se paraja të bën të lumtur në jetë, ndërsa disa të tjerë mbajnë qëndrime të ndryshme. Sipas Universitetit të Miçiganit pasuria është e lidhur në mënyrë të drejtpërdrejtë me lumturinë./clubfm
Nga studimi i udhëhequr nga ekonomistët Betsey Stevenson dhe Justin Wolfers është dalë në përfundimin se sa më shumë të fitojnë njerëzit, kënaqësia e përgjithshme e jetës është më e lartë. Ndërsa nuk ka prova “për një pikë ngopjeje” në lidhje midis parasë dhe lumturisë.
Shumë persona i mbështesin plotësisht përfundimet e studimit, duke ritheksuar se paraja të bën të lumtur në jetë, ndërsa disa të tjerë mbajnë qëndrime të ndryshme. Sipas Universitetit të Miçiganit pasuria është e lidhur në mënyrë të drejtpërdrejtë me lumturinë./clubfm
Similar topics
» Çfarë e bën një grua të lumtur?
» Xhensila"Fama Nuk Më Bën Të Lumtur"
» Australianët, populli më i lumtur
» Këshilla: Si të jeni më të lumtur
» Shenjat kur një çift nuk është i lumtur
» Xhensila"Fama Nuk Më Bën Të Lumtur"
» Australianët, populli më i lumtur
» Këshilla: Si të jeni më të lumtur
» Shenjat kur një çift nuk është i lumtur
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi