Hoxha ofendon kombin shqiptar, Pashko Vasa, një budalla (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Hoxha ofendon kombin shqiptar, Pashko Vasa, një budalla (VIDEO)
[url=http://www.shekulli.com.al/website/images/images11/feja e hoxhes.JPG]
[/url]
“Feja e shqiptarisë është shqiptaria”, shprehja universale e rilindësit, Pashko Vasa është një budallallëk, thotë hoxha nga Prizreni. Ai është tallur, ka përqeshur dhe ofenduar Vasën në refelsksionin e tij sa i përket fesë dhe kombit. “Feja apo kombi është përpara”, hoxha thotë se është "autobusi". Kombet janë shumë të vonshëm thotë ai, e për këtë arsye shprehja nuk qëndron dhe ajo është një budallallëk.
Hoxha nga Prizreni, Irfan Salihu është bërë i njohur nga publiku për deklaratat e vazhdueshme ofenduese ndaj kombit dhe popullit shqiptar. Para dy muajsh ai ofendoi femrat shqiptare duke i quajtur ato thjesht k…a.
P[b style="line-height: 1.3em;"]ër më tepër shikoni videon e më poshtme.[/b]
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
[/url]
“Feja e shqiptarisë është shqiptaria”, shprehja universale e rilindësit, Pashko Vasa është një budallallëk, thotë hoxha nga Prizreni. Ai është tallur, ka përqeshur dhe ofenduar Vasën në refelsksionin e tij sa i përket fesë dhe kombit. “Feja apo kombi është përpara”, hoxha thotë se është "autobusi". Kombet janë shumë të vonshëm thotë ai, e për këtë arsye shprehja nuk qëndron dhe ajo është një budallallëk.
Hoxha nga Prizreni, Irfan Salihu është bërë i njohur nga publiku për deklaratat e vazhdueshme ofenduese ndaj kombit dhe popullit shqiptar. Para dy muajsh ai ofendoi femrat shqiptare duke i quajtur ato thjesht k…a.
P[b style="line-height: 1.3em;"]ër më tepër shikoni videon e më poshtme.[/b]
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Similar topics
» Imami i flet anglisht ministrit shqiptar. Xhaferri: Edhe unë di anglisht (video)
» Hoxha: Gruaja nuk ka të drejtë ta lërë burrin (VIDEO)
» Skandali, hoxha i Prizrenit: Femrat shqiptare janë k*rva /video/
» Diellza Kolgeci, seks pa tabu ne filmin shqiptar… (VIDEO)
» Menduh Thaçi ambasadorit shqiptar Çejku: Ik, the qafën – VIDEO
» Hoxha: Gruaja nuk ka të drejtë ta lërë burrin (VIDEO)
» Skandali, hoxha i Prizrenit: Femrat shqiptare janë k*rva /video/
» Diellza Kolgeci, seks pa tabu ne filmin shqiptar… (VIDEO)
» Menduh Thaçi ambasadorit shqiptar Çejku: Ik, the qafën – VIDEO
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi