13-vjeçarja denoncon në polici të dashurin: "Më la shtatzënë"
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
13-vjeçarja denoncon në polici të dashurin: "Më la shtatzënë"
Një minorene ka denoncuar të dashurin e saj në polici, pasi ai e kishte lënë shtatzënë dhe nuk merrte përsipër përgjegjësitë e fëmijës. Policia ka arrestuar një 16-vjeçar, i cili akuzohet për marrëdhënie seksuale me të mitura. Vajza vetëm 13 vjeç është në muajin e 3-të të shtatzënisë. Ajo jeton vetëm me gjyshen, pasi prindërit e saj janë emigrantë në Greqi. Vajza me inicialet E.P. i ka treguar policisë se ka pasur lidhje me një djalë 16-vjeçar me iniciale R.T, me të cilin ka mbetur edhe shtatzënë.
Ka qene gjyshja ajo që ka kuptuar simptomat e shtatzënisë të minorenes dhe pas një vizite te mjeku është konfirmuar se vajza është 10-javësh shtatzënë. 13-vjeçarja thotë se, kur i ka treguar të dashurit të saj adoleshent se do të bëhej baba, ai e ka braktisur dhe nuk ka dashur të marrë përgjegjësit e fëmijës.
16-vjeçari R.T. kur është pyetur nga polica, ai ka thënë që ka pas një lidhje me vajzën dhe ka kryer marrëdhënie seksuale me të vazhdimisht, por me dëshirën e të dyve.
Më pas efektivët e Policisë së Elbasanit kanë arrestuar minorenin, i cili akuzohet për “Marrëdhënie seksuale me të mitura”.
/Shekulli Online/ E.L/
Similar topics
» E rrallë: E mitura shtatzëne, mban në bark binjaken e vet.
» Britani, Klinton gjobitet nga polici rrugor
» Pezullohet nga puna polici, kryente seks në orar të punës
» Mori peng biznesmenin italian, dorëzohet në polici Emiljano Shota
» Dorëzon Në Polici Portofolin E Gjetur Në Rrugë Dhe Vendos Shpallje Në Shtyllë
» Britani, Klinton gjobitet nga polici rrugor
» Pezullohet nga puna polici, kryente seks në orar të punës
» Mori peng biznesmenin italian, dorëzohet në polici Emiljano Shota
» Dorëzon Në Polici Portofolin E Gjetur Në Rrugë Dhe Vendos Shpallje Në Shtyllë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni :: Politika Shqiptare & Opinione
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi