Ja veprimi i mashkullit, që e bën femrën të bjerë në duart e tij
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Ja veprimi i mashkullit, që e bën femrën të bjerë në duart e tij
Buzëqeshja e mashkullit është arma më e mirë e tij e joshjes. Një studim spanjoll ka treguar se meshkujve u mjafton një buzëqeshje për të shtënë femrën në duart e tyre.
Tre eksperimente të studiuesve kanë vërtetuar se mënyra se si buzëqesh mashkulli ndikon direkt në tërheqjen e femrës.
Studimi i kryer nga Universita di Granada në Spanjë, zbuloi se femrat tregohen më të gatshme ndaj një mashkulli që u buzëqesh, citon noa.
Sipas Patti Wood, eksperte e gjuhës së trupit, rezultatet flasin qartë, duke treguar se bazuar në gjuhën e trupit të meshkujve, femrat i merrnin më lehtësisht vendimet.
Edhe pse mund të mos ketë përputhje mes asaj që mashkulli thotë dhe asaj që mashkulli mendon, gjuha e trupit është vendimtare për të bindur femrën.
zakonisht buzëqeshja përdoret si armë e fortë nga ana e atyre meshkujve që duan të bindin një femër.
Similar topics
» Armet Amerikane ne duart e hackerave Kineze
» Veprimi Tejet I Rrezikshëm, E Bëjmë Thuajse Të Gjithë
» Pyetjet Që Secila Femër Duhet T’ia Bëjë Mashkullit
» Këtë sezon, moda zgjedh femrën gangstere
» Veprimi Tejet I Rrezikshëm, E Bëjmë Thuajse Të Gjithë
» Pyetjet Që Secila Femër Duhet T’ia Bëjë Mashkullit
» Këtë sezon, moda zgjedh femrën gangstere
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi