AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!

Shko poshtë

Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  Empty Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!

Mesazh nga ♛Melody♛ Sat Jul 20, 2013 3:00 am

Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  Thumb_250x150
Kështjella e guaskave, që në realitet është një kalim nëntokësorë, ose thënë thjesht tunele nëntokësore të ndërtuara tërësisht me guaska!
Është kështjella më mistershme në botë, për vet faktin se ajo dallon nga të tjevat se e mbulon misteri se kush e ndërtoi?
Pse e ndërtoi?
Kur e ndërtoi?
Ndërsa pika e fuqishme e saj, është ajo se askush nuk mund ta shpjegoj!
Fjala për Shell Grotto, një kalim nëntokësor me një gjatësi prej 22 m, ndodhet në Margate në një qytet bregdetar në Angli.
Është e ndërtuar nga 4.6 milionë guaska.
Banorët thonë se ky kalim nëntokësor u zbulua rastësisht në vitin 1835 nga James Newlove dhe i biri i tij, Joshua. Zbulimi u bë krejt rastësisht, kur James i tha të birit të shkoj në arë për ta punuar atë, kur u kthye i biri i tha të atit për zbulimin e mahnitshëm, por paralelisht shumë të frikshëm. QË nga ai moment, James e ktheu kalimin nëntokësor në “muze”, pasi ishte në pronën e tij, dhe askush nuk dinte gjë për të, për pasoj ajo edhe sot e kësaj ditë është në pronësinë e familjes Newlove.

Ndërkohë, disa e argumentojnë se ishte një tempull i lashtë, të tjerët thonë se ishte vendtakimi sekret i një sekti të fshehtë. Çdo interpretim ka dhen një formë të ndryshme, pasi mozaiku i kompleksen edhe më shumë gjërat, altarët e perëndive të dhe perëndeshave ose pemës së jetës. Ndërsa debati përreth origjinës së këtij tuneli vijon deri më sot pa ndalur, askush nuk është në gjendej të jap një shpjegim bindës për të zgjidhur misterin./alb-observer.com/

Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  K-2_580x435
   Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  K-6_580x411
   Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  K-5_580x435
   Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  K-4_580x435
   Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  K-3_580x388
♛Melody♛
♛Melody♛

Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  Coolte21

Shteti Shteti :    Kështjella e 4.6 milionë guaskave, askush nuk e di kush dhe kur e ndërtoi, askush nuk e di pse, më e mistershmja, askush nuk e shpjegon dot!  Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi