“Rolling Stones” publikon në kopertinën e saj Tsarnaev
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
“Rolling Stones” publikon në kopertinën e saj Tsarnaev
Kryebashkiaku i Bostonit Thomas Menino tha se faqja kryesore e publikuar, paraqet një shije të keqe, pasi i ofron Tsarnaev trajtimin e një “personaliteti të famshëm”.
Rolling Stone ka lëshuar një komunikatë më vonë, ku ka mbrojtur përzgjedhjen e saj, duke thënë se ajo reflekton “përkushtimin e gjatë të Rolling Stones për një mbulim serioz dhe të kujdesshëm, të ngjarjeve më të rëndësishme politike dhe kulturore të ditës”.
Për shkak të protestës publike, disa biznese amerikane kanë thënë se nuk do të shesin numrin e ardhshëm të revistës.
Tsarnaev është i akuzuar për vrasjen e tre njerëzve dhe plagosjen e 260 të tjerëve në Maratonën e Bostonit më 15 prill.
Bashkë me vëllain e tij, ata kanë përpunuar dy bomba artizanale. Tsarnaev është shprehur i pafajshëm për të gjitha akuzat në ditën e parë të gjykimit kundër tij.
Ai është i vetmi i akuzuar në këtë rast, pasi forcat policore i vranë të vëllanë gjatë operacionit të kapjes së tyre.
Marrë nga Evropa e Lirë
(v.gj/shqiptarja.com)
- See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/rolling-stones-publikon-ne-kopertine--e-saj-tsarnaev-167794.html#sthash.fAdb0pTV.dpuf
Similar topics
» Kate Moss nudo në kopertinën e Playboy për 40 vjetorin e saj.
» Rita Ora Publikon Fotografi Kur Ishte Fëmijë
» Thyen heshtjen Florije Peci, publikon fotografitë e së bijës
» Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
» Rita Ora Publikon Fotografi Kur Ishte Fëmijë
» Thyen heshtjen Florije Peci, publikon fotografitë e së bijës
» Afërdita Dreshaj publikon fotot: Shpat Kasapi, ja çfarë ke humbur! (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi