Biondinat Më Nuk Janë Ideale, Femra Ideale Janë…?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Biondinat Më Nuk Janë Ideale, Femra Ideale Janë…?
Edhe pse biondinat përherë janë konsideruar si seks simbole, si duket koha moderne ka sjellë disa ndryshime…
Rezultatet e një ankete në të cilën kanë marrë pjesë më shumë se dy mijë meshkuj dhe u janë përgjigjur pyetjeve lidhur ngjyrën e flokëve dhe formën e trupit, kanë treguar që femra ideale janë zeshkanet me forma natyrore të trupit.
Madje, 60 për qind e meshkujve kanë pranuar që bukuroshet zeshkane janë më shumë tërheqëse sesa biondinat.
Anketa gjithashtu ka konstatuar edhe që format e plota të trupit janë në modë, ndërkaq femra thatanike përfundimisht janë jashtë interesimit të meshkujve. Meshkujt thonë që nuk i dëshirojnë femrat thatanike të cilat duken si modele në pista mode, por vajza më të plota dhe me forma natyrore të trupit. /Telegrafi/
Similar topics
» Ndodh tani, tërbohet Fevziu: “Ku janë demokratët?, dy ditë rresht janë zhdukur të gjithë, pranimi i humbjes është i barabartë me fitoren në demokraci”
» Pse hebrenjtë janë kaq inteligjentë?
» Kush janë më të dobëtit në shtrat?
» Ja cilët janë 10 shqiptarët më të pasur
» Ja 24 te verteta, qe njerezve u jane fiksuar gabim.
» Pse hebrenjtë janë kaq inteligjentë?
» Kush janë më të dobëtit në shtrat?
» Ja cilët janë 10 shqiptarët më të pasur
» Ja 24 te verteta, qe njerezve u jane fiksuar gabim.
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi