Kush janë më të dobëtit në shtrat?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Kush janë më të dobëtit në shtrat?
Sipas një raporti të gazetës britanike, Daily Mail janë pikërisht britanikët ata që nuk ia dalin mirë me lidhjen e tyre seksuale. Një be tre britanikë pëlqen adrenalinën e seksit në publik, por edhe vetë pohojnë se nuk janë aq të mirë në shtrat.
Në shtrat ata vlerësohen me notën 3.3, që është më e ulëta. Ndërsa në vendin e dytë është popullata nga Zvicra, që vlerësohet me notën 3,9 – duke u ndjekur nga holandezët dhe austriakët, që nuki shquhen për seks.
Interesin për seks duket se e kanë zbehur edhe francezët, që konsideroheshin si më të mirët, e që tani dalin të jenë në mesin e listës.
Ky studim, i kryer në Danimarkë, Britani, Norvegji, Finlandë, Francë, Suedi, Gjermani, Belgji, Itali, Spanjë, Austri, Holandë dhe Zvicër, gjithashtu tregon se finlandezët, danezët dhe holandezët janë më të prirur ndaj seksit për një natë. /InfoGlobi/
Similar topics
» Greek Reporter: Ja kush janë 6 "grekët" që hyjnë në parlamentin shqiptar
» Ja kush jane makinat me ekonmike konsumi i tyre vertet te habit!
» Kush e shkatrron Dashurine ??
» Ndodh tani, tërbohet Fevziu: “Ku janë demokratët?, dy ditë rresht janë zhdukur të gjithë, pranimi i humbjes është i barabartë me fitoren në demokraci”
» Me thuaj c'profesion ke, te te them si je ne shtrat....
» Ja kush jane makinat me ekonmike konsumi i tyre vertet te habit!
» Kush e shkatrron Dashurine ??
» Ndodh tani, tërbohet Fevziu: “Ku janë demokratët?, dy ditë rresht janë zhdukur të gjithë, pranimi i humbjes është i barabartë me fitoren në demokraci”
» Me thuaj c'profesion ke, te te them si je ne shtrat....
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi