Tiranë, zjarr në një apartament në Yzberisht, nuk ka të lënduar
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Tiranë, zjarr në një apartament në Yzberisht, nuk ka të lënduar
Pas njoftimit për rënjen e zjarrit forcat e zjarrfikësve kanë shkaur në vendngjarje për të bërë të mundur shuarjen e flakëve.
Si pasojë e zjarrit aparatamenti ka pësuar dëme të konsiderueshme materiale, nuk ka informacion për persona të lënduar nga flakët.
- See more at: http://www.shqiptarja.com/aktualitet/2731/tirane-zjarr-ne-nje-apartament-ne-yzberisht-nuk-ka-te-lenduar-167013.html#sthash.sUEn2W8d.dpuf
Similar topics
» Aksidente në Tiranë e Bulqizë plagosen 4 persona TIRANE-
» Itali, tërmet me magnitudë 4.9 ballë, nuk raportohen të lënduar
» Berisha: Jam modeli i çdo shqiptari, kam vetëm një apartament. Rama i ndërron gratë çdo 2 vjet
» Çmenduri! Për nder të ritualit të Perëndeshës, u hodh me të bijën në zjarr, kujdes pamje të ashpra!
» Muxhahedinët në Tiranë: Të ardhmen e shohim në Perëndim
» Itali, tërmet me magnitudë 4.9 ballë, nuk raportohen të lënduar
» Berisha: Jam modeli i çdo shqiptari, kam vetëm një apartament. Rama i ndërron gratë çdo 2 vjet
» Çmenduri! Për nder të ritualit të Perëndeshës, u hodh me të bijën në zjarr, kujdes pamje të ashpra!
» Muxhahedinët në Tiranë: Të ardhmen e shohim në Perëndim
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi