AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Britani e Madhe, pallati mbretëror në pritje të banorit më të ri

Shko poshtë

Britani e Madhe, pallati mbretëror në pritje të banorit më të ri Empty Britani e Madhe, pallati mbretëror në pritje të banorit më të ri

Mesazh nga ♛Melody♛ Mon Jul 15, 2013 5:55 am

Britani e Madhe, pallati mbretëror në pritje të banorit më të ri 84625
LONDER- Të gjithë janë në pritje të ardhjes në jetë të banorit më të ri të pallatit mbretëror “Buckingham Palace” në Britani.

Mediat ndërkombëtare janë mbledhur jashtë spitalit të Shën Marisë në Londër ku Kate, dukesha e Kembrixhit, pritet që të sjellë në jetë fëmijën e saj të parë.

Kameramanë dhe fotoreporterë të shumtë janë mbledhur pikërisht pranë spitalit privat “Lindo Wing” ku Diana, Princesha e Uellsit, ka sjellë në jete princat William dhe Harry.

Midis tyre ishte edhe një gazetare kineze, e cila tha se ishte shumë emocionuar që po ndiqte nga afër këtë moment të rëndësishëm, njoftimin e lindjes së fëmijës së çiftit mbretëror.

"Kjo është një ngjarje e madhe në botë, çdo njeri madje edhe njerëzit aziatike, kanë një interes mbi ardhjen në jetë të fëmijës së princeshës Kate për shkak se njerëzit e duan familjen mbretërore," tha ajo.

Që kur shtatëzania e dukeshës Kate u zyrtarizua, filloi dhe puna e tabloideve. Parashikimet dhe spekulimet mbi seksin dhe emrin e bebes nuk kanë të reshtur. Kate dhe William kanë zgjedhur të mos e zbulojnë gjininë e fëmijës së tyre të parë në prag të mbërritjes së tij.

Gjithashtu shumë sondazhe janë hapur për emrin që mund të mbajë fëmija mbretërore ku tani për tani emrat më të mundshëm janë : Diana, John, apo James. - See more at: http://www.shqiptarja.com/bota/2728/britani-e-madhe-pallati-mbreteror-ne-pritje-te-banorit-me-te-ri-166921.html#sthash.dBEvZTw7.dpuf
♛Melody♛
♛Melody♛

Britani e Madhe, pallati mbretëror në pritje të banorit më të ri Coolte21

Shteti Shteti : Britani e Madhe, pallati mbretëror në pritje të banorit më të ri Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi