AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reklama që tërboi Coca Cola-ën, menjëherë i shpalli “luftë” rivalit të saj! (video)

Shko poshtë

Reklama që tërboi Coca Cola-ën, menjëherë i shpalli “luftë” rivalit të saj! (video) Empty Reklama që tërboi Coca Cola-ën, menjëherë i shpalli “luftë” rivalit të saj! (video)

Mesazh nga ♛Melody♛ Sat Jul 13, 2013 4:58 am

Reklama që tërboi Coca Cola-ën, menjëherë i shpalli “luftë” rivalit të saj! (video) Thumb_250x150
Ishte e papritur por një trik televizivë shumë i suksesshëm...!
Këtë mënyrë zgjodhi konkurrentja më e madhe e Coca Cola-s për të reklamuar pijen e saj, që nuk ishte tjetër veçse, gjigandi i madh Pepsi.
Kur reklama doli në treg, nervat e gjigandit më të pamposhtur në botë të Coca Cola-s, u ngritën gjemb, u tërbuan, saqë menjëherë nisën procedurat për tërheqjen nga tvegu të reklamës dhe për marrjen e masave ndaj Pepsit, për konkurrencë jo të drejtë dhe të hijshme... padyshim që fjalën e morën gjykata!/alb-obsrver.com/

Për më shumë në videon në vijim:
♛Melody♛
♛Melody♛

Reklama që tërboi Coca Cola-ën, menjëherë i shpalli “luftë” rivalit të saj! (video) Coolte21

Shteti Shteti : Reklama që tërboi Coca Cola-ën, menjëherë i shpalli “luftë” rivalit të saj! (video) Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi