Bosnje, arrestohet një deputet për krime lufte
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Bosnje, arrestohet një deputet për krime lufte
Një deputet është arrestuar sot në Sarajevë për krime lufte. Anëtarë të Agjencisë Shtetërore për Hetime dhe Mbrojtjen e Bosnje-Hercegovinës (SIPA) arrestuan deputetin Shemsudin Mehmedoviç për krime lufte.
Mehmedoviç, i cili është deputet i Partisë për Aksion Demokratik (SDA) në parlamentin boshnjak, u arrestua në kuadër të operacionit të quajtur “Ozren” me dyshimin se ka kryer krime lufte në rajonin e komunës Teshanj.
Fillimisht deputeti është thirrur në cilësinë e dëshmitarit dhe më vonë është arrestuar.
Mehmedoviç, i cili është deputet i Partisë për Aksion Demokratik (SDA) në parlamentin boshnjak, u arrestua në kuadër të operacionit të quajtur “Ozren” me dyshimin se ka kryer krime lufte në rajonin e komunës Teshanj.
Fillimisht deputeti është thirrur në cilësinë e dëshmitarit dhe më vonë është arrestuar.
- See more at: http://medialajm.al/2013/07/bosnje-arrestohet-nje-deputet-per-krime-lufte/#sthash.w16C46xr.dpuf
Similar topics
» Basha: “Në Kosovë ka pasur krime lufte dhe unë jam krenar që bashkëpunova për zbardhjen e tyre”
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Në Siri nuk ka vetëm luftë
» Izraeli i shpall luftë Sirisë, rrëzohet avion izraelit në Damask, me qindra ushtar të vdekur!
» A mund të ndezë Siria një Luftë të Tretë Botërore?
» Arratisjet, Burgjet: S’ka më leje për të dënuarit për krime të rënda
» Në Siri nuk ka vetëm luftë
» Izraeli i shpall luftë Sirisë, rrëzohet avion izraelit në Damask, me qindra ushtar të vdekur!
» A mund të ndezë Siria një Luftë të Tretë Botërore?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi