Veshjet e ngushta te femrave rrisin adrenalinen e meshkujve
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Veshjet e ngushta te femrave rrisin adrenalinen e meshkujve
Të nxjerrësh format e trupit në pah është shumë sensuale. Të blesh rroba të ngushta me të cilat nuk mund të marrësh frymë lirisht nuk është aspak e tillë. Fustanet, bluzat apo pantallonat ekstremisht të ngushta janë gjithçka që meshkujt nuk pëlqejnë. Sidomos te ato vajza të cilat janë pak më të shëndosha, të cilat për t’u dukur elegante zgjedhin veshje deri në dy numra më të vegjël. Përdorni veshje të bukura të cilat mund të jenë të lirshme dhe të përshtatshme për ju.
Një tjetër veshje që ata nuk pëlqejnë te femrat janë fundet e gjata. Ata madje nuk i pëlqejnë edhe në dimer, pasi u duket sikur vajzat kanë mbuluar pjesën e tyre më feminile, këmbët. Edhe nëse fundet mund të jenë të bukur, në modë apo trendy ata do të preferonin me tepër një veshje me xhinse sesa funde të gjatë deri në fund të këmbëve. Por ata nuk preferojnë as fundet e shkurtër, e sidomos ato mini e të ekzagjeruar.
VIPAT.INFO/
Similar topics
» 13 Zakonet E Meshkujve Që I Acarojnë Më Shumë Femrat
» Maqedoni, ndalohen dekoltetë dhe veshjet provokuese në spitale
» Shprehjet që acarojnë nervat e meshkujve
» A u pëlqejnë meshkujve femrat inteligjente?
» Arma e fshehtë e femrave në vendin e punës
» Maqedoni, ndalohen dekoltetë dhe veshjet provokuese në spitale
» Shprehjet që acarojnë nervat e meshkujve
» A u pëlqejnë meshkujve femrat inteligjente?
» Arma e fshehtë e femrave në vendin e punës
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi