Pse është e këshillueshme të shihet gjoksi i femrave?
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Pse është e këshillueshme të shihet gjoksi i femrave?
Shkencëtarët gjermanë, pas vrojtimeve të shumta, kanë arritur në përfundim se vëzhgimi i gjoksit të femrave u zgjon meshkujve emocione pozitive dhe ndikon për mirë në shëndet, duke u zgjatur atyre jetën. “Gjoksi i bukur u zgjon meshkujve emocione pozitive dhe shton tek ata dëshirën për seks. Ky eksitim përmirëson rrahjet e zemrës dhe ndikon për mirë në qarkullimin e gjakut. Soditja e gjoksit të një gruaje për dhjetë minuta në ditë, largon si me magji rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Jam i bindur se çdo burri që ndjen kënaqësi duke soditur një gjoks të bukur femre i shtohet jeta mesatarisht 4-5 vjet", thotë Karen Weatherby, doktori pjesëmarrës në këto studime. |
Re: Pse është e këshillueshme të shihet gjoksi i femrave?
hmm meshkujt prandaj shohin or e sek ehehe
Similar topics
» TRURI I MESHKUJVE ME I MADH SE I FEMRAVE, POR CILI ESHTE ME EFIKAS? JA REZULTATI!
» Ku shkoi Gjoksi i Miranda Kerr-it ??
» Arratiset nga burgu, bën implant gjoksi dhe shdërrohet në grua për ti shpëtuar drejtësisë
» Është liqeni më i bukur në planetë me ujërat më të pastër, por është vrasëses, ja misteri!
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
» Ku shkoi Gjoksi i Miranda Kerr-it ??
» Arratiset nga burgu, bën implant gjoksi dhe shdërrohet në grua për ti shpëtuar drejtësisë
» Është liqeni më i bukur në planetë me ujërat më të pastër, por është vrasëses, ja misteri!
» Cfarë është dashuria dhe cila është ajo e vërteta?!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi