Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër!
BRAZIL- Catarina Migliorini është vajza braziliane, e cila u bë e njohur pak kohë më parë se nxori në ankand virgjërinë e saj për 780 mijë dollarë.Tani 21-vjeçarja thotë se gjithçka ka qenë një mashtrim dhe se ajo është ende e virgjër. Në muajin tetor lajmi bëri tepër bujë, ku nxjerrja e virgjërisë së vajzës ishte organizuar nga regjisori i saj, Justin Sisely. Por pas kaq muaj Catarina ka mohuar gjithça. “Unë jam vetëm një viktimë, jam mashtruar nga Sisely-iy. Sisely në atë periudhë ishte duke organizuar një dokumentar me titull “Vergini cercansi” dokumentar mbi jetën e Catarina Migliorini dhe Alex Stepanov. Ai që “bleu” virgjërinë e 21-vjecares ishte një milioner japonez, i cili ishte prezantuar me emrin “Natsu”. Kur vajza e takoi atë në Australi ai nuk korrespondonte me përshkrimin që i kishte bërë Sisley. Ajo tregoi se nuk pati marrëdhënie me të dhe më vonë prishi dhe kontratën me regjisorin.Por vetë Sisley thotë të kundërtën, duke deklaruar, se ka edhe videon e të dyve. 21-vjeçarja ka pozuar edhe për revistën e famshme për meshkuj Playpoy.
Similar topics
» 70 Vjeç E Virgjër, Tashmë Kërkon Një Burrë Të Ri Dhe Milioner
» Egjipt, burri fiton gjyqin ndaj gruas:Nuk ishte e virgjër!
» Vetëvritet 18-vjeçarja, nuk donte të jetonte në Shqipëri
» Un te Humba ty qe Sme doje .Ti humbe dike qe Te donte shum
» Donte të vriste fqinjin që e ngacmonte, i plagos babanë
» Egjipt, burri fiton gjyqin ndaj gruas:Nuk ishte e virgjër!
» Vetëvritet 18-vjeçarja, nuk donte të jetonte në Shqipëri
» Un te Humba ty qe Sme doje .Ti humbe dike qe Te donte shum
» Donte të vriste fqinjin që e ngacmonte, i plagos babanë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi