AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër!

Shko poshtë

Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër! Empty Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër!

Mesazh nga ♛Melody♛ Thu Jul 11, 2013 4:46 am

Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër! MILIORABRAZIL- Catarina Migliorini është vajza braziliane, e cila u bë e njohur pak kohë më parë se nxori në ankand virgjërinë e saj për 780 mijë dollarë.Tani 21-vjeçarja thotë se gjithçka ka qenë një mashtrim dhe se ajo është ende e virgjër. Në muajin tetor lajmi bëri tepër bujë, ku nxjerrja e virgjërisë së vajzës ishte organizuar nga regjisori i saj, Justin Sisely. Por pas kaq muaj Catarina ka mohuar gjithça. “Unë jam vetëm një viktimë, jam mashtruar nga Sisely-iy. Sisely në atë periudhë ishte duke organizuar një dokumentar me titull “Vergini cercansi” dokumentar mbi jetën e Catarina Migliorini dhe Alex Stepanov. Ai që “bleu” virgjërinë e 21-vjecares ishte një milioner japonez, i cili ishte prezantuar me emrin “Natsu”. Kur vajza e takoi atë në Australi ai nuk korrespondonte me përshkrimin që i kishte bërë Sisley. Ajo tregoi se nuk pati marrëdhënie me të dhe më vonë prishi dhe kontratën me regjisorin.Por vetë Sisley thotë të kundërtën, duke deklaruar, se ka edhe videon e të dyve. 21-vjeçarja ka pozuar edhe për revistën e famshme për meshkuj Playpoy.
♛Melody♛
♛Melody♛

Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër! Coolte21

Shteti Shteti :  Donte t'a shiste, braziliania: Më mashtruan, jam ende e virgjër! Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi