AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thonj të lyer perfekt që qëndrojnë gjatë? Ja se si të veproni të dashura femra...

Shko poshtë

Thonj të lyer perfekt që qëndrojnë gjatë? Ja se si të veproni të dashura femra... Empty Thonj të lyer perfekt që qëndrojnë gjatë? Ja se si të veproni të dashura femra...

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Jul 10, 2013 4:35 am

Thonj të lyer perfekt që qëndrojnë gjatë? Ja se si të veproni të dashura femra... ManiÇdo gjë e ka një zgjidhje kur bëhet fjalë për bukurinë femërore, ja cila është formula që në thonjtë tuaj të qëndrojë më gjatë manikyri.Ja disa këshilla se si manikyri të qëndrojë më gjatë në thonj:Fillimisht pastrojini thonjtë me sapun dhe ujë e më pas fshijini me një peshqir të thatë. Aplikoni mbi ta një produkt forcues të trashë, ngjyrën tuaj të preferuar aplikojeni në dy shtresa dhe më pas sipër saj vendosni një një bazë mbrojtëse për ngjyrën.Kur jeni duke vendosur forcuesin, ju këshillojmë që më parë të pakësoni sasinë e brushës tek shishja e manikyrit dhe më pas ta aplikoni në thua. Pastaj, para se të aplikoni pjesën e dytë të manikyrit, prisni pak sa të thahet manikyri. Ky është sekreti që manikyri juaj të zgjasë sa më shumë.Por nuk mbaron me kaq. Të nesërmen ju këshillojmë që të aplikoni sërish një shtresë forcues manikyri, në qoftë se thonjtë tuaj kanë nevojë për të. Prisni të paktën dy orë që manikyri të thahet plotësisht, para se t'i ekspozoni thonjtë tuaj ndaj efektit të diellit
♛Melody♛
♛Melody♛

Thonj të lyer perfekt që qëndrojnë gjatë? Ja se si të veproni të dashura femra... Coolte21

Shteti Shteti :  Thonj të lyer perfekt që qëndrojnë gjatë? Ja se si të veproni të dashura femra... Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi