Vëllai i Saddam Hussein vdes në spital nga kanceri
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Vëllai i Saddam Hussein vdes në spital nga kanceri
Vëllai nga nëna e ish-diktatorit iraken, Saddam Hussein ka vdekur në spital për shkak të kancerit.
Sabaoui Ibrahim al-Hassan, ish-shef i shërbimeve sekrete vdiq sot nga sëmundja e kancerit në një spital të Bagdadit, citon një deklaratë e Ministrisë irakene të Drejtësisë.
“Sabaoui Ibrahim al-Hassan ishte dënuar me vdekje, nën akuzën e vrasjeve dhe krimeve kundër popullit iraken, pas kapjes së tij në vitin 2005″, deklaroi zëdhënësi i Ministrisë irakene të Drejtësisë, Wissam al-Fraiji.
Zëdhënësi i Ministrisë Irakene të Drejtësisë shtoi më tej se vëllai i Saddam Hussein ishte transferuar në spital, pasi gjendja e tij ishte përkeqësuar.
Ndërkohë, anëtarë të tjerë të ish-regjimit të Hussein, vuajnë dënimin në burgjet irakiane.
Sabaoui Ibrahim al-Hassan, ish-shef i shërbimeve sekrete vdiq sot nga sëmundja e kancerit në një spital të Bagdadit, citon një deklaratë e Ministrisë irakene të Drejtësisë.
“Sabaoui Ibrahim al-Hassan ishte dënuar me vdekje, nën akuzën e vrasjeve dhe krimeve kundër popullit iraken, pas kapjes së tij në vitin 2005″, deklaroi zëdhënësi i Ministrisë irakene të Drejtësisë, Wissam al-Fraiji.
Zëdhënësi i Ministrisë Irakene të Drejtësisë shtoi më tej se vëllai i Saddam Hussein ishte transferuar në spital, pasi gjendja e tij ishte përkeqësuar.
Ndërkohë, anëtarë të tjerë të ish-regjimit të Hussein, vuajnë dënimin në burgjet irakiane.
- See more at: http://medialajm.al/2013/07/vellai-i-saddam-hussein-vdes-ne-spital-nga-kanceri/#sthash.bJtXXZ12.dpuf
Similar topics
» 55-Vjeçarja: Vëllai Më Shiti Vajzën, S’e Kam Parë Prej 17 Vitesh
» Parfumi qe dergon njerzit ne spital
» Presidenti Nishani shtrohet në spital: Jam mirë
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» Fiton 8.500 euro në lotari, vdes nga gëzimi
» Parfumi qe dergon njerzit ne spital
» Presidenti Nishani shtrohet në spital: Jam mirë
» (Video) Spanjë, treni del nga shinat, 77 të vdekur, shumë të plagosur
» Fiton 8.500 euro në lotari, vdes nga gëzimi
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi