Hetimet për bankën e Vatikanit Arrestohet një zyrtar i lartë në Vatikan pas skandalit të riciklimit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Hetimet për bankën e Vatikanit Arrestohet një zyrtar i lartë në Vatikan pas skandalit të riciklimit
Bashkëpunim në korrupsion, mashtrim, këto janë vetëm disa nga akuzat që rëndojnë mbi monsinjor Nuncio Skarano. Ka qenë pikërisht policia financiare që ka kryer arrestimin e tij. Ai akuzohet gjithashtu për riciklim në kuadër të hetimeve për një xhiro korrupsioni që kap shifrën e gjysëm milion eurove.Gjithashtu ai dyshohet se është përpjekur të fusë në Itali në mënyrë të paligjshme rreth 20 milionë euro nga Zvicra. Avokati mbrojtës ka mohuar cdo akuzë. Hetimi për ish përgjegjësin e pasurisë së paluajtshme në Vatikan, është vetëm një nga degët e një hetimi më të gjerë për bankën e Vatikanit. Selia e shenjtë ka premtuar se do të bashkëpunojë me autoritetet italiane.
Similar topics
» Vatikan, Papa heq dënimin me burgim të përjetshëm
» Vdekja e 11 vjeçarit, Prokuroria nis hetimet për mjekët që e operuan
» Greta Koçi, në versionin zyrtar
» “Arrestohet” macja 007!
» Korrupsioni, TIA: Niveli më i lartë në gjyqësor dhe shëndetësi
» Vdekja e 11 vjeçarit, Prokuroria nis hetimet për mjekët që e operuan
» Greta Koçi, në versionin zyrtar
» “Arrestohet” macja 007!
» Korrupsioni, TIA: Niveli më i lartë në gjyqësor dhe shëndetësi
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi