SHBA,fundjava arrin në 45 gradë Shënohet viktima e parë në Las Vegas si pasojë e temperaturave të larta
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
SHBA,fundjava arrin në 45 gradë Shënohet viktima e parë në Las Vegas si pasojë e temperaturave të larta
Dhjetëra persona në perëndim të SHBA-së ditët e fundit kanë kërkuar ndihmë mjekësore, shkaku i vapës ekstreme, derisa në Las Vegas u shënua edhe viktima e parë. Zyrtarët nga shteti i Nevadas supozojnë se trupi i personit të moshuar, i cili u gjet në shtëpi pa kondicionues të ajrit vdiq si pasojë e vapës, ndonëse edhe më herët kishte probleme shëndetësore. Mediat amerikane kanë raportuar se edhe 34 persona janë hospitalizuar pasi që morën pjesë në një koncert të ambient të hapur në Las Vegas. Krahas kësaj, shkaku i valës së vapës në spital përfunduan edhe disa qytetarë të Los Angelesit. Pritet që gjatë këtyre ditëve në disa pjesë të SHBA-së temperatura të arrijë në 54 gradë celsius, e që është afër rekordit botëror. Në Kaliforni, Nevada dhe Arizona janë hapur të ashtuquajtura qendrat për freskim, respektivisht hapësira me klimë ku qytetarët mund
Similar topics
» Kinë: 31 viktima nga virusi H7N9
» Shpërthime në Turqi, viktima e të plagosur
» Në Fund Javë, Temperatura Deri Në 43 Gradë
» Fluks në pediatrinë e Shkodrës shkak rritja e temperaturave
» Kompanitë me numrin më të madh të femrave kanë të ardhura më të larta
» Shpërthime në Turqi, viktima e të plagosur
» Në Fund Javë, Temperatura Deri Në 43 Gradë
» Fluks në pediatrinë e Shkodrës shkak rritja e temperaturave
» Kompanitë me numrin më të madh të femrave kanë të ardhura më të larta
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi