Jeta luksoze, Nishani: Në hetim prokurorë e gjyqtarë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Jeta luksoze, Nishani: Në hetim prokurorë e gjyqtarë
Tiranë - Në rradhët e Drejtësisë ka gjyqtarë dhe prokurorë që jetojnë në luks të tepruar. Pohimi vjen nga kreu i shtetit Bujar Nishani, i cili i kërkoi në mënyrë ultimative Prokurorit të Përgjithshëm Adriatik Llalla të identifikojë, hetojë dhe vërë para përgjegjësisë penale këta individë."Midis komunitetit të gjyqtarëve dhe prokurorëve tanë është një numër jo i vogël prokurorësh dhe gjyqtarësh që jetojnë në kushtet e një luksi të tepruar të paargumentuar me mundësitë e të ardhurave që kanë. A do të mbetemi ne tek portretizimi i tërë sistemit tonë të drejtësisë, duke iu referuar vetëm shembullit të minorancës. Është përgjegjshmëria më e parë e Prokurorit të Përgjithshëm për të vijuar tashmë punën e nisur për hetimin e çdo rasti të abuzimit të çdo gjyqtari qoftë, apo prokurori", tha Presidenti Bujar Nishani.
Similar topics
» Cozman i dhuron Tunës vilë luksoze
» SHBA ka kërkuar një hetim për Ramen, për larje parash" - KM Berisha
» 14-Vjeçarja Italiane Kërcënohej Nga Shqipëria: Duam Video Erotike. Në Hetim 2 Të Rinj
» Ç'eshtë jeta...?
» Presidenti Nishani shtrohet në spital: Jam mirë
» SHBA ka kërkuar një hetim për Ramen, për larje parash" - KM Berisha
» 14-Vjeçarja Italiane Kërcënohej Nga Shqipëria: Duam Video Erotike. Në Hetim 2 Të Rinj
» Ç'eshtë jeta...?
» Presidenti Nishani shtrohet në spital: Jam mirë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi