Kinë, shpiken çorapet me qime për të mbrojtur femrat nga përdhunimet
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Kinë, shpiken çorapet me qime për të mbrojtur femrat nga përdhunimet
Përdhunimet masive në Kinë i kanë shtyrë kinezët të shpikin një mënyrë për të shmangur këtë fenomen. Ata kanë menduar shpikjen e çorapeve me qime që këmbet e femrave të duken si këmbët e një mashkulli.
Këto fotografi të postuara në blogun kinez “Sina Weibo” kanë bërë xhiron e botës duke sjellë reagime nga më të ndryshmet. Disa persona i kanë konsideruar këto çorape tepër seksi, ndërsa disa të tjerë mendojnë se ato janë të panevojshme, pasi mjafton që femrat të veshin pantallona.
“Daily Mail” shkruan se këto çorape janë dizanjuar për të ndihmuar gratë që të shmangin vëmendjen e padëshiruar mashkullore. Komentet kanë qënë nga më të ndryshmet, dikush shkruan se një alternativë më e lirë do të ishte që femrat të mos depiloheshin.
Këto fotografi të postuara në blogun kinez “Sina Weibo” kanë bërë xhiron e botës duke sjellë reagime nga më të ndryshmet. Disa persona i kanë konsideruar këto çorape tepër seksi, ndërsa disa të tjerë mendojnë se ato janë të panevojshme, pasi mjafton që femrat të veshin pantallona.
“Daily Mail” shkruan se këto çorape janë dizanjuar për të ndihmuar gratë që të shmangin vëmendjen e padëshiruar mashkullore. Komentet kanë qënë nga më të ndryshmet, dikush shkruan se një alternativë më e lirë do të ishte që femrat të mos depiloheshin.
Similar topics
» Flokët në diell! Por të mbrojtur
» Kinë: 31 viktima nga virusi H7N9
» 10 këshilla për të mbrojtur lëkurën nga i ftohti
» Humanët zgjedhin Monogaminë për të mbrojtur bebet
» Kinë, evakuohen 500 mijë njerëz për shkak të tajfunit Sulik
» Kinë: 31 viktima nga virusi H7N9
» 10 këshilla për të mbrojtur lëkurën nga i ftohti
» Humanët zgjedhin Monogaminë për të mbrojtur bebet
» Kinë, evakuohen 500 mijë njerëz për shkak të tajfunit Sulik
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi