E dhimbshme, ndërron jetë 5 vjeçarja që u përdhunua barbarisht
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
E dhimbshme, ndërron jetë 5 vjeçarja që u përdhunua barbarisht
Një vajzë vetëm 5 vjeçe, cila është përdhunuar në mënyrë barbare nga një i ri, nuk mundi ti shpëtonte vdekjes. Ngjarja e rëndë ndodhi në Indi rreth dy javë më parë në shtetin qëndror të Madhya Pradesh. Ajo u gjet pa ndjenja, në një fermë më 18 prill dhe u dërgua fillimisht në një spital lokal përpara se të dërgohej 2 ditë më pas me avion në Nagpur, në shtetin fqinj të Maharashtra-s ku edhe ndërroi jetë.
“Ajo ndërroi jetë nga një arrest kardiak. Ne u përpoqëm me të gjitha mundësitë, por kushtet e saj u përkeqësuan dje dhe presioni i gjakut iu ul. Ajo nuk arriti të reagonte ndaj mjekimeve”, thuhet në një komunikatë të spitalit në Nagpur.
Në fillim të këtij muaji, një tjetër 5-vjeçareje u rrëmbye dhe u përdhunua në Delhi. Më pas ajo u braktis në një dhomë të mbyllur, për më shumë se 48 orë dhe u shpëtua kur fqinjët dëgjuan të qarat e saj. Dy persona janë arrestuar në lidhje me këtë incident ndërsa rpotesta të shumta përfshinë Indinë./alb-observer.com
“Ajo ndërroi jetë nga një arrest kardiak. Ne u përpoqëm me të gjitha mundësitë, por kushtet e saj u përkeqësuan dje dhe presioni i gjakut iu ul. Ajo nuk arriti të reagonte ndaj mjekimeve”, thuhet në një komunikatë të spitalit në Nagpur.
Në fillim të këtij muaji, një tjetër 5-vjeçareje u rrëmbye dhe u përdhunua në Delhi. Më pas ajo u braktis në një dhomë të mbyllur, për më shumë se 48 orë dhe u shpëtua kur fqinjët dëgjuan të qarat e saj. Dy persona janë arrestuar në lidhje me këtë incident ndërsa rpotesta të shumta përfshinë Indinë./alb-observer.com
Similar topics
» 10 Vjeçarja Që Shpëtoi 100 Jetë!
» Ndërron jetë burri më i vjetër në botë
» Ndërron jetë aktorja e mirënjohur Drita Pelingu
» Vlorë, u dhunua nga burri, ndërron jetë në spital Lumturie Selimaj
» Prindërit e Alketës së vrarë: Nuk do ta falim kurrë dhëndrin
» Ndërron jetë burri më i vjetër në botë
» Ndërron jetë aktorja e mirënjohur Drita Pelingu
» Vlorë, u dhunua nga burri, ndërron jetë në spital Lumturie Selimaj
» Prindërit e Alketës së vrarë: Nuk do ta falim kurrë dhëndrin
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi