Çpo ndodh pas BB6? Joana pozon me Bjordin, Jonilda puthet me Viganin
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Çpo ndodh pas BB6? Joana pozon me Bjordin, Jonilda puthet me Viganin
-Cfarë po ndodh me banorët e Big Brother 6? Duket se mbajtja e sekreteve ka bërë që secili prej tyre të mos tregojë vetveten, por të bëjë vetëm lojën brenda dhe jashtë të kundërtën e veprimeve brenda.
Fituesi i edicionit të 6 të këtij realiti shou, Anaidi deklaroi sapo doli nga shtëpia e famshme se nuk ka pasur asnjë lidhje me Joanën. Dhe pas replikave mediatike me akuza e kundërakuza, Joana nuk vonon të hakmerret. Dhe ja një foto me Bjordin, lojtarin e BB2 e postuar në rrjetin social Facebook. Duke se Joana po sulmon gjetkë apo është thjesht një foto. Fytyra e Bjordit tregon ndryshe.
Por ta lemë Joanën dhe të hidhemi tek Jonilda. Cfarë paskan qenë vajzat e BB6 këtë vit. Mezi ka pritur që Vigani të dalë jashtë dhe ja ku vjen një puthje e zjarrtë mes të dyve. Thua ka diçka më shumë mes të dyve, apo ishte thjesht një puthje për foto. Koha do e tregojë.
Similar topics
» Uau! Berisha puthet me Sharon Stone, (foto)
» Jonilda operon hundën dhe nxjerr në shesh gjoksin e bërë
» Joana kthehet me Janin
» Zysha pozon nudo për Playboy, shkarkohet nga detyra
» Joana: Anadi më kërkoi numërin e cel. Por unë nuk ja dhash
» Jonilda operon hundën dhe nxjerr në shesh gjoksin e bërë
» Joana kthehet me Janin
» Zysha pozon nudo për Playboy, shkarkohet nga detyra
» Joana: Anadi më kërkoi numërin e cel. Por unë nuk ja dhash
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi