Uau! Berisha puthet me Sharon Stone, (foto)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Uau! Berisha puthet me Sharon Stone, (foto)
Fadil Berisha është parë të shkëmbej puthje dhe përqafime me aktoren e madhe Sharon Stone.
Fotot në fjalë janë publikuar në profilin e Fadilin në internet, ku duket mjaft qartë afrimiteti mes tyre.
Berisha dhe Stone janë takuar së bashku në një “photoshoot” per kopertinën e revistës “Neë You” ku nuk dyshojmë se Fadili do ta bëjë aktoren amerikane të duket më e bukur dhe më e re se kurrë më parë.
Sakaq, ajo që kuptojmë nga këto fotografi është se këta të dy metëvërtetë kanë shumë “rrespekt” për njëri-tjetrin!!!/alb-observer.com/
Fotot në fjalë janë publikuar në profilin e Fadilin në internet, ku duket mjaft qartë afrimiteti mes tyre.
Berisha dhe Stone janë takuar së bashku në një “photoshoot” per kopertinën e revistës “Neë You” ku nuk dyshojmë se Fadili do ta bëjë aktoren amerikane të duket më e bukur dhe më e re se kurrë më parë.
Sakaq, ajo që kuptojmë nga këto fotografi është se këta të dy metëvërtetë kanë shumë “rrespekt” për njëri-tjetrin!!!/alb-observer.com/
Similar topics
» Berisha shënon rekord të ri, 145 minuta not në Dhërmi! (FOTO)
» Çpo ndodh pas BB6? Joana pozon me Bjordin, Jonilda puthet me Viganin
» Modelja vlonjate thyen tabunë, foto nudo (FOTO)
» Çiljeta Xhilaga, Me Foto Të Tjera Te Nxehta (FOTO)
» Berisha, te dielen ne “Apartamentin 2XL”
» Çpo ndodh pas BB6? Joana pozon me Bjordin, Jonilda puthet me Viganin
» Modelja vlonjate thyen tabunë, foto nudo (FOTO)
» Çiljeta Xhilaga, Me Foto Të Tjera Te Nxehta (FOTO)
» Berisha, te dielen ne “Apartamentin 2XL”
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi