Pse një birrë është më e mirë se një femër
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Pse një birrë është më e mirë se një femër
Një birrë e ftohtë të kënaq, një grua e akullt kurrë!
Më shumë birrë për një burrë, më mirë ... për gratë, e kundërta është e vërtetë.
Birra është gjithmonë e lagësht dhe kurrë nuk ka dhimbje koke....
Ju mund të jeni gjithmonë i sigurt, që ju jeni i pari që e hapni atë kanoçe birre...
Nëse ju dremisni pasi keni pirë një birrë, ky është njëlloj qetësuesi në vetvete. Në rastin e gruas do të kalojnë shumë ditë duke ju bezdisur për këtë...
Bionde, e kuqe, e zezë, e errët ... Çdoherë ju zgjidhni se si e dëshironi birrën...
Ti e di saktësisht se sa para të duhen për të paguar për një birrë.
Me gruan, betejën e pagës e keni të humbur: Ajo do t’ju akuzoje gjithnjë për çmimin e saj.
Dhe e fundit dhe më e mira: ... me një birre, ju as që keni nevoje për ndonjë “dhuratë” tjetër!
Për të, gjithmonë mosgatishmëria juaj për ti blerë një dhuratë, do t’ju çojë gjithnjë në një ferr të vërtetë, po qe se do të tentoni që në vend të kësaj, ti jepni një birre! /Marrë nga Club FM/
Më shumë birrë për një burrë, më mirë ... për gratë, e kundërta është e vërtetë.
Birra është gjithmonë e lagësht dhe kurrë nuk ka dhimbje koke....
Ju mund të jeni gjithmonë i sigurt, që ju jeni i pari që e hapni atë kanoçe birre...
Nëse ju dremisni pasi keni pirë një birrë, ky është njëlloj qetësuesi në vetvete. Në rastin e gruas do të kalojnë shumë ditë duke ju bezdisur për këtë...
Bionde, e kuqe, e zezë, e errët ... Çdoherë ju zgjidhni se si e dëshironi birrën...
Ti e di saktësisht se sa para të duhen për të paguar për një birrë.
Me gruan, betejën e pagës e keni të humbur: Ajo do t’ju akuzoje gjithnjë për çmimin e saj.
Dhe e fundit dhe më e mira: ... me një birre, ju as që keni nevoje për ndonjë “dhuratë” tjetër!
Për të, gjithmonë mosgatishmëria juaj për ti blerë një dhuratë, do t’ju çojë gjithnjë në një ferr të vërtetë, po qe se do të tentoni që në vend të kësaj, ti jepni një birre! /Marrë nga Club FM/
Similar topics
» Ai është femër, ajo është mashkull
» Çfare eshte nje femer ?!
» Sa e keqe dhe e mirë është Marjuana?
» Ja sekreti si të kuptoni nëse një femër është e martuar apo e lirë!!!
» 6 Arsye Pse Është Mirë Të Jesh “Single”
» Çfare eshte nje femer ?!
» Sa e keqe dhe e mirë është Marjuana?
» Ja sekreti si të kuptoni nëse një femër është e martuar apo e lirë!!!
» 6 Arsye Pse Është Mirë Të Jesh “Single”
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi