AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pse një birrë është më e mirë se një femër

Shko poshtë

Pse një birrë është më e mirë se një femër Empty Pse një birrë është më e mirë se një femër

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Jun 12, 2013 4:56 am

Pse një birrë është më e mirë se një femër KGrHqVh8E8RW4mDBPLVijDrQ60_35Një birrë e ftohtë të kënaq, një grua e akullt kurrë!

Më shumë birrë për një burrë, më mirë ... për gratë, e kundërta është e vërtetë.

Birra është gjithmonë e lagësht dhe kurrë nuk ka dhimbje koke....

Ju mund të jeni gjithmonë i sigurt, që ju jeni i pari që e hapni atë kanoçe birre...

Nëse ju dremisni pasi keni pirë një birrë, ky është njëlloj qetësuesi në vetvete. Në rastin e gruas do të kalojnë shumë ditë duke ju bezdisur për këtë...

Bionde, e kuqe, e zezë, e errët ... Çdoherë ju zgjidhni se si e dëshironi birrën...

Ti e di saktësisht se sa para të duhen për të paguar për një birrë.

Me gruan, betejën e pagës e keni të humbur: Ajo do t’ju akuzoje gjithnjë për çmimin e saj.

Dhe e fundit dhe më e mira: ... me një birre, ju as që keni nevoje për ndonjë “dhuratë” tjetër!

Për të, gjithmonë mosgatishmëria juaj për ti blerë një dhuratë, do t’ju çojë gjithnjë në një ferr të vërtetë, po qe se do të tentoni që në vend të kësaj, ti jepni një birre! /Marrë nga Club FM/
♛Melody♛
♛Melody♛

Pse një birrë është më e mirë se një femër Coolte21

Shteti Shteti : Pse një birrë është më e mirë se një femër Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics