Anaidi në Fan Club: Jam single. Ndahet nga Joana
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Anaidi në Fan Club: Jam single. Ndahet nga Joana
Pak orë pasi rrëmbeu trofeun e madh në Reality Show, fituesi i BB6, Anaidi deklaroi sot në emisionin ‘Fan Club” se nuk do të investojë në lidhjen me Joanën tani që doli jashtë shtëpisë. “Jam single. Dhe unë dhe Joana e kemi ditur që kjo ka qenë lidhja jonë nuk bera ndonje premtim”.
Deklarata e Anaidit u bëri përshtypje të pranishmëve madje, Olti Curri, komentator në këtë emision tha: “Epo fundja lidhja e Anaidit me Joanën nisi në krevat dhe mbaroi me puthje”.
Dhe banorë të tjerë e kritikuan duke i thënë Anaidit në sy se “e përdore Joanën në këtë realit show”. “Nuk e përdora Joanën, sepse Joana nuk është nga ato që e lejon veten të përdoret. Nëse do kishte bërë cfarë i thoja, nuk do ishte aty ku ishte”, tha Anaidi.
Deklarata e Anaidit u bëri përshtypje të pranishmëve madje, Olti Curri, komentator në këtë emision tha: “Epo fundja lidhja e Anaidit me Joanën nisi në krevat dhe mbaroi me puthje”.
Dhe banorë të tjerë e kritikuan duke i thënë Anaidit në sy se “e përdore Joanën në këtë realit show”. “Nuk e përdora Joanën, sepse Joana nuk është nga ato që e lejon veten të përdoret. Nëse do kishte bërë cfarë i thoja, nuk do ishte aty ku ishte”, tha Anaidi.
Similar topics
» Joana: Anaidi e shiti veten për 35 mln lekë
» Anaidi i “BB6”: “Joana mua më do si burrë, kurse Janin si dashnor”
» Joana kthehet me Janin
» Anaidi fitues i BB6
» Ja çfarë bën Joana pas daljes nga “Big Brother”, (FOTO)
» Anaidi i “BB6”: “Joana mua më do si burrë, kurse Janin si dashnor”
» Joana kthehet me Janin
» Anaidi fitues i BB6
» Ja çfarë bën Joana pas daljes nga “Big Brother”, (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi