(Imazhe të llahtarshme): ”I paftuari” i dasmës tmerron të pranishmit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
(Imazhe të llahtarshme): ”I paftuari” i dasmës tmerron të pranishmit
Ditën e dasmës çifti i kushton një rëndësi të vecantë fotografive, pasi është i vetmi kujtim që ngelet ndër vite. Historia që do tu tregojmë është sa e këndëshme por dhe e frikshme, pasi Katie Young, 23 vjeç dhe James Loëder, 21 vendosën që ditën e dasmës të realizojnë disa foto të vecanta. Ata u martuan para një muaj në Luisiana, SHBA dhe ata porositën të ftuarit që në një prej fotove të martesës, të improvizonin frikë dhe një arratisje masive. Djali ishte shumë i apasionuar pas dinosaure dhe kështu më anë të një programi kompiuterik, ai i shtoi fotos së martesës së tij një të tillë, në mënyrë perfekte sinkronizohet me llahtarinë që të ftuarit improvizuan./alb-observer.com/
Për më tepër shikoni fotot….
Për më tepër shikoni fotot….
Similar topics
» Pas Dështimit Në Politikë, Rikthehet Me Imazhe Seksi
» Greqi, historia e “llahtarshme” e shqiptarit të marrë peng
» Angli, fushata anti-alkool tmerron shoferët
» Misteri që po tmerron Francën, mali me rërë që po përpinë bregdetin perëndimor të saj!!!
» Greqi, historia e “llahtarshme” e shqiptarit të marrë peng
» Angli, fushata anti-alkool tmerron shoferët
» Misteri që po tmerron Francën, mali me rërë që po përpinë bregdetin perëndimor të saj!!!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi