AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harta e popujve me raciste. Mund te suprizoheni!

Shko poshtë

Harta e popujve me raciste. Mund te suprizoheni! Empty Harta e popujve me raciste. Mund te suprizoheni!

Mesazh nga ♛Melody♛ Mon May 20, 2013 9:33 pm

Britania është vendi më tolerant sa i përket racave të ndryshme në të gjithë planetin. Kështu është zbuluar nga një sondazh i shtrirë në 80 vende.

Studimi statistikor ka zbuluar se 3 vendet perëndimore mbajnë qëndrim më tolerant ndaj racave të tjera, ndërsa shtetet në zhvillim si, Bangladeshi, India, Jordania janë më pak tolerante. Pas Britanisë së Madhe vjen Kanadaja dhe Australia. Franca renditet tek vendet më raciste të perëndimit. Ajo është përkrah Bullgarisë, Marokos, Mali etj. /The Washington Post/

Shtetet më pak tolerante/njerëzit nuk duan të kenë në lagje një person të një race tjetër:

40% -India, Jordania, Bangladeshi, Hong Kong-u;

30 - 39.9% -Egjipti, Arabia Saudite, Irani, Vietnami, Indonezia, Koreja e Veriut;

20 - 39.9% -Franca, Turqia, Bullgaria, Algjeria, Moroko, Mali, Zambia, Tajlanda, Malajzia dhe Ishujt Filipine;

Shtetet me tolerancë më të madhe:

0 to 4.9% -Britania, SHBA-të, Kanadaja, Brazili, Argjentina, Kolombia, Guatemala, Suedia, Norvegjia, Lituania, Australia, Zelanda e Re;

5 - 9.9% -Kili, Peru, Meksika, Spanja, Gjermania, Belgjika, Bjellorusia, Kroacia, Japonia, Pakistani, Afrika e Veriut;

10 - 14.9% - Finlanda, Polania, Ukraina, Italia, Greqia, Republika Çeke, Sllovakia;

15 - 19.9% -Venezuela, Hungaria, Serbia, Romania, Maqedonia, Etiopia, Uganda, Tanzania, Zimbave, Rusia, Kina;

/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
♛Melody♛
♛Melody♛

Harta e popujve me raciste. Mund te suprizoheni! Coolte21

Shteti Shteti : Harta e popujve me raciste. Mund te suprizoheni! Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye